Тюлевые Завеси с мрамор принтом Модерни Завеси за хол Прозрачни Тюлевые Завеси Прозорци Прозрачни завеси за Декор за Спалня

Нов

12.83лв.

/ 18.33лв.

В наличност

Завеса с мрамор принтом е изработена от полиестер материал, който е плоска, гладка, мека, без гънки и добре почиства с конец.Тази прозрачна завеса идеален за дома, общата спалня, студио и т.н.

Характеристики:

Перфектният дизайн и печат: Сребърен мраморна печат элегантна и классична, а основен джоб окачен стил, подходящ за всеки тип декорация на дома.

Премиальное качество: Пердета, изработени от различен от полиестерни материали, те са плоски, гладки, меки, добре почиства се с конци и нямат гънки.

Полупрозрачен дизайн: Прозрачна завеса може не само да блокирате слънчевата светлина, за да изолира топлината и студа, но и да защитават личните си данни.

Широко се използва: Можете да го използвате в спалнята, хола, трапезарията, детската стая, детска стая, детска стая, офиса, хотела и т.н.

Уникален принт: Прозрачна завеса изпълнена с мраморно принтом, който е лесен и аккуратен, добавя изискан и луксозен завършек на всяка пространството.

Технически характеристики:

Материал: Полиестер

Цвят: Сребърен печат, златен печат (по избор)

Размер завеса: 100 см*200 cm / 39.37*78,74 инча.

Размер на опаковката: 38*30 см / 14,96*11,81 инча.

Тегло на опаковката: 100 г / 3,53 грама

Списък на пакетите:

1 * Прозрачна Завеса

Забележка:

1. САМО 1 лента завеса (100 * 200 cm), други предмети на снимките не са включени, просто за показване.

2. Поради различни настройки на монитора цвят на елемента може да се различават малко.

3. Този продукт е горещо сребро завесата, той не може да са измити с вода.

1.Оригинални снимки на продукта се предлагат за стари клиенти.

2.Търговия на едро/дропшиппинг и двете се поддържат, моля, не се колебайте да се свържете с нас, ако имате нужда от повече от цената на едро или по-бърза доставка.

3.Ние ще изпратим на световно поща на Китай,поща HK EMS,DHL, Fedex,и така нататък,по ваш избор като направите поръчка поръчки.ние сме в състояние да контролира срок на доставка,тъй като той е обработена обслужване на трети страни.

4.Услугата транзитно време се предоставя на превозвача и не включва почивните и празнични дни.Транзитно време може да варира,особено по време на празниците.

5. Поради състоянието на запасите и на разликата във времето, ние ще изберем доставка на стока с първата ни достъпни на склад за бърза доставка.

1. Ако нещо не ви устройва или ядосан, моля, свържете се директно с нас, преди да оставите коментар.Ние ще направим всичко възможно, за да реши този проблем, докато не удовлетворитесь.

2. Ако сте доволни от продукт, моля добавете нашия магазин в списък с любими и оставете положителна оценка (5 звезди), за да насърчи нас! ?

3. Моля, не оставяйте никакви отрицателни или неутрални коментари или не отваряйте никакви спорове, без никаква връзка с нашата услуга екип, ние вярваме, че можем да решим проблема, за вас е и приятелски !

Етикети: завеса бял, печат завеса, занавесное прозорец, душ завеса, горната част на завесата, залози за щори, умира завеса, декор на завесата, детска завеса, завеси, пердета

Вид модел Друго
Модел Пишеща машина
Стил Европа
Воспользуйся Начало, ХОТЕЛ, Кафене, Офис
Местоположение Прозорец
номер на модела Завеси
Тип инсталация Вграден
Начин на отваряне и затваряне на Ляв и десен Двухпартийные отворени
Тип Завеса
Функция Translucidus (Скорост Оцветяване 1%-40%)
Формат ВЪЖЕ
Приложимо Тип Прозорец Эркерное прозорец
Дропшиппинг/търговия на Едро търговия Поддръжка
Материал Полиестер / Памук
Техника Вязаный
Произход CN(Origin)
Цената На Аксесоари За Обработка На Исключенный

Напишете отзив

Тюлевые Завеси с мрамор принтом Модерни Завеси за хол Прозрачни Тюлевые Завеси Прозорци Прозрачни завеси за Декор за Спалня

Тюлевые Завеси с мрамор принтом Модерни Завеси за хол Прозрачни Тюлевые Завеси Прозорци Прозрачни завеси за Декор за Спалня

Завеса с мрамор принтом е изработена от полиестер материал, който е плоска, гладка, мека, без гънки и добре почиства с конец.Тази прозрачна завеса идеален за дома, общата спалня,

Свързани продукти