Ретро Слънчева Светлина Стенен Гоблен Виси Начало Декор Реколта INS Стил Пролетта Цвете Гоблени за Украса на Стаята Drome Малък Размер

Нов

2.05лв.

/ 4.09лв.

В наличност

Описание

Име на обекта: Модерен гоблен Материал: 100% полиестер Стил:Размера на четката:4 размер, като можете да избирате.Употреба: Гоблен , Плажни кърпи , Постелки за пикник , Воал , Чанта за дивани , покривки за маси , Стенно изкуство , Одеала , Постелки за йога и Тавани.

УВЕДОМЛЕНИЕ

1.Поради ръчно, намаляване и ръчно контролирано шевни допуска на размера с по-голям или по-малък от 2%. 2.Има малка разлика между изображението и реалния обект , причинен от яркостта на светлината 3.Гоблен може да се пере в машина със среден препарат за почистване и се изсушава на въздуха.

Съвети:Продуктът може да има някои бръчки се дължи на транспортиране, се препоръчва да се гали го желязо след измиване на ръка.

Въпрос: Мога ли да получа от вас дропшип?

А на: Предимствата на доставка падане от нас: Дропшип като шеф, а други да стигне до нас.

1.Ние сме надежден производител, с бързото обслужване, качествени продукти и конкурентни цени; много вероятно е, че можете да направите пари в брой.

2. Предлагаме ви сигурна дропшиппинг и ще достави за вас, без фактури, рекламни материали или друга информация.

3. Ние предлагаме изработка по поръчка и изключително обслужване на продукт за вас е по-добре за това да се увеличи и да защитят своето дело.Няма MOQ.

4. Ние можем да изпълним поръчка чрез CSV или XLS файл.

5.Достигне до някои броя на поръчки дропшипа, ние осигурете свободен поръчка за вас.

Ако имате нужда от снимка без воден знак, можете да изтеглите от страницата с описанието на продукта.Ако нямате подходящи снимки, моля, свържете се с нашия екип за поддръжка на клиенти.

Ние наистина се стремим да помогнем и искаме да изградим с вас трайно бизнес партньорство.

До: Мога ли да си по-големи отстъпки?

И: Благодаря ви за вашия интерес към нашите детайли.В нашия магазин има фиксирана сума отстъпки и купони, вие можете да я използвате, ако изпълни условията.Ние не може да предложи повече намаления, тъй като цените ни е внимателно да се изчисли и вече оставя ограничена печалба, надявам се, ще разберете.

Въпрос: Възможно ли е да конфигурирате продукта?

A: Ние можем да персонализирате дизайна и размера за повечето теми за домашен текстил в нашия магазин.В това число: Чаршаф, калъфка за възглавница, възглавница, гоблени, одеало, плажна кърпа, калъф за възглавници и т.н.

Моля, свържете се с нашия екип за поддръжка на клиенти за повече информация.

Въпрос: Защо руските клиенти е необходимо да се попълни данните?

Отговор: При поръчка вашите паспортни данни са необходими на местната митницата в Русия.Моля, бъдете сигурни, че вашата информация никога няма да бъде разкривана на трети лица и вие можете безопасно да предоставят информация на Energybg.eu.

Въпрос: Кога ще бъде изпратена поръчката ми?

А: Напълно ни трябва аранжировать вашия пакет в рамките на 1-3 дни, не повече от 5дайс.Ако това е спешна поръчка, моля, направете коментари, когато правите поръчка или се свържете с нашия екип за поддръжка на клиенти, за да се хареса на вас.

Етикети: гоблен на тропическите гори, хартия табуретка, бохо къща декор, платно стенен гоблен, източник на захранване миксер, аксесоари за декориране на стаята реколта, тапиз паред, гобеленовая стена, тъмен гоблен, килими стена

Вид модел Геометрични
Форма Правоъгълник
Стил Жакард
Модел Пишеща машина
Дизайн Слънце, Цвете
Вид почистване Ръчно Пране
Материал 100% Polyester
Техника В Свободна Форма
Продажба на килими Търговия на едро и Директна Доставка
номер на модела Стенен Гоблен
Произход CN(Origin)

Напишете отзив

Ретро Слънчева Светлина Стенен Гоблен Виси Начало Декор Реколта INS Стил Пролетта Цвете Гоблени за Украса на Стаята Drome Малък Размер

Ретро Слънчева Светлина Стенен Гоблен Виси Начало Декор Реколта INS Стил Пролетта Цвете Гоблени за Украса на Стаята Drome Малък Размер

Описание Име на обекта: Модерен гоблен Материал: 100% полиестер Стил:Размера на четката:4 размер, като можете да избирате.Употреба: Гоблен , Плажни кърпи , Постелки за пикник

Свързани продукти