Magic-NS Wireless Controller Stick Fighting Adapter for Nintend Switch NS/PS3/PC/NEOGEO MINI и Classic PC

Нов

19.27лв.

/ 21.65лв.

В наличност

modname=ckeditor Magic-NS Wireless Controller Stick Fighting Adapter for Nintend Switch NS/PS3/PC/NEOGEO MINI и Classic PC Съвместими модел : Magic-NS Wireless Controller Stick Fighting Adapter for Nintend Switch NS/PS3/PC/NEOGEO MINI и Classic PC 1.Преди изпращането всяка стока ще бъде добре изследвани.Ние можем да направим това : 1,Проверка на качеството:Всички резервни части видеоигри трябва да бъдат изпитани от професионалния ни екип QC. 2,за Срок на доставка: Време на работа 1 или 2 работни дни. 3,Гаранция на продукта : ние предлагаме гаранция от 3 месеца. 4,След като услуга:подкрепете качеството на първо място, принципът на даване на приоритет на клиентите. 5,Модел на продукта: Ние можем да предложим всички видове резервни части и допълнителни устройства, например за xbox 360,Sony,за Nindtendo и така нататък. 6 Информация: Ние разделяме най-новата информация за резервни части видеоигри до напълно на нашия клиент. 7,Ние сме на едро и на дребно в доставчик за видеоигри най-малко на 7 години, имаме богат опит.Особености : Чисто нов и високо качество .Адаптер безжичен контролер за Nintendo Switch/PS3/PC/NEOGEO mini и за PS Classic.Нов интеграционни дизайн.Технически характеристики:

Новата версия 1.2 - идва с кабел USB Type C.

Моля, посетете официалния сайт : http://www.mayflash.com/Support/Download/ и от време на време проверявайте нова актуализация на фърмуера, защото екипът подкрепа ще пусне на фърмуера за подобряване на продукта.

- Безжична връзка на вашето устройство за PS3,Nintendo Switch Pro, за Nintendo Switch for Joy-Con, за Wii U Pro и за Xbox One S за ръководителите на Bluetooth на вашето устройство за Nintendo Switch, за PS3 или КОМПЮТЪР.

Съвместим с безжичен контролер Xbox 360 с помощта на ключ Xbox 360.

- Жични контролери за PS3, Nintendo Switch Pro, за Xbox One, за Xbox One S, контролери за Xbox 360 и fight памети, а също и стандартен кабел USB контролери могат да бъдат свързани към вашата система за Nintendo Switch, за PS3 и PC.

- Малък размер и с перфектна съвместимост.

- Plug и play!

Моля, знайте, че той е съвместим с NeoGeo Mini в момента, моля, посетете официалния сайт на Mayflash и заредите конкретна фърмуера: http://www.mayflash.com/Support/Download/ В пакета е включено: 1x адаптер Magic-NS 1x Ръководство за потребителя 1x USB Кабел Type C 1x Етикети на бутоните моля, Обърнете внимание: 1. Моля, изчакайте 1-2 см грешка се дължи на ръчно измерване.Моля, уверете се, че нямате нищо против, преди да направите залог. 2. Цветовете могат да се различават малко дисплей разлика.Моля, разберете. 3. Ако причината за спора не знае, как да се използват, не се приема, тъй като те включват ръководство вътре thx . 4. Ако откриете добри или повредени или липсващи пакет подробности, моля, обърнете ясна видео за пълен пакет, и реално получени на тегло .и моля, свържете се с нас за първи път .така че може да се разреши за вас възможно най-скоро thx .PS: Този показател включва само адаптер, други конзола или аксесоари в демо-версии на снимките не са включени.Уважаеми клиенти тази версия на Магията-NS не поддържа PS4 .

Етикети: карта amiibo, neo geo aes, детска станция, адаптер mini neogeo, неогео, мини pci express wifi, neo geo pocket, rcm jig nintendo switch, mini pcie wifi, аналогов джойстик ns switch

Функция За Magic-NS Безжичен адаптер контролер за Nintend Switch/PS3/PC
Място на произход Шенжен, Китай
Moq 1 бр.
Пакет Чанта мехур+твърда хартиена кутия
Характеристика За адаптер безжичен контролер Magic-NS V1.2
номер за проследяване Регистриран номер за проследяване
търговска марка Герой-ангел
QC 100% Реална тестване един по един
Функция 1 Съвременен Дизайн
време на изпълнение на поръчката 1-3дни работни дни
Функция 2 Поддръжка На Дропшиппинга
Съвместим модел За Magic-NS Безжичен адаптер контролер за Nintend Switch/PS3/PC
Съвместим Марка/Модел Няма
номер на модела за Nintendo Switch

Напишете отзив

Magic-NS Wireless Controller Stick Fighting Adapter for Nintend Switch NS/PS3/PC/NEOGEO MINI и Classic PC

Magic-NS Wireless Controller Stick Fighting Adapter for Nintend Switch NS/PS3/PC/NEOGEO MINI и Classic PC

modname=ckeditor Magic-NS Wireless Controller Stick Fighting Adapter for Nintend Switch NS/PS3/PC/NEOGEO MINI и Classic PC Съвместими модел : Magic-NS Wireless Controller Stick Fighting Adapter for Nintend Switch NS/PS3/PC/NEOGEO MINI и Classic PC 1.Преди изпращането всяка стока

Свързани продукти