2.2 W/5.5 В самия Модул на Слънчеви Панели Solar charger 188*78.5 ММ ПАТ Поликристални Силициеви Слънчеви панели За Слънчеви Лампи Показва Играчки

Нов

6.16лв.

/ 8.42лв.

В наличност

Описание:

Направи си сам слънчев панел, Изграждане на свои собствени модели на слънчеви батерии, соларни играчки, соларни лампи, соларни дисплеи, зареждане на малки батерии за постоянен ток.Може да се използва за обучение.

Характеристики:

Мини соларен панел САМ с висок процент на реализация и излаз на висока ефективност, нисък светлинен ефект

Слънчеви панели 2.2 W/5.5 В идеален за проекти, иновативни продукти, обучение в класна стая.

Най-висока ефективност на слънчеви панели Sunpower осигурява висок коефициент на преобразуване на енергията по-19,5%.

PET-поликристален силиций, уникална технология, която позволява да се направи детайли красиви и трайни, анти-вятър и сняг, увеличаване на срока на експлоатация на слънчеви панели.

Проста и елементарна конструкция, без кабел и изход на пристанището, може да се използва за създаването на вашите собствени модели на слънчеви батерии, соларни играчки, соларни лампи, соларни дисплеи, зареждане на малки батерии за постоянен ток.Може да се използва за обучение.

Технически характеристики:

Размер: 188 * 78,5 * 3 мм / 7.4 * 3.1 * 0.1 инча

Мощност: 2,2 W

Изходно напрежение: 5.5v

Напрежение на късо съединение: 6,5 В

Изходен ток: 400 ma Макс

Ток на късо съединение: 420 MA

Коефициент на преобразуване на слънчевата енергия: >19,5%

Описание за зареждане: Функция за съхранение на енергия не се поддържа, подкрепя зареждане на устройството само под слънчева светлина.Различно време на зареждане и ток зависят от различна интензивност на светлината.

Размер на опаковката: 188 * 78.5 * 10 ММ / 7.4 * 3.1 * 0.4 инча

Тегло на опаковката: 47 g / 1,65 грама

Списък на пакетите:

1 * направи си САМ Соларен панел

1.Първоначално изображение на продукта са осигурени за стари клиенти.

2.Продажба на едро/dropshipping като се поддържа, моля, не се колебайте да се свържете с нас, ако имате нужда от по-масова цена или по-бърза доставка.

3.Ние ще изпратим на световно стълб, Кит,стълб EMS HK,DHL, Fedex,и така нататък,по ваш избор като направите поръчка поръчки.ние сме в състояние да контролира срок на доставка,тъй като той е обработена обслужване на трети страни.

4.Транзитно услуги се предоставя на превозвача и изключва почивните и празнични дни.Транзитно време може да варира,особено по време на празниците .

1. Ако нещо ви прави недоволни или зли, моля, свържете се директно с нас, преди да оставите коментар.Ние ще направим всичко възможно, за да реши проблема, докато не се удовлетвори.

2. Ако сте доволни от продукт, моля добавете нашия магазин в списък с любими и оставете положителна оценка (5 звезди), за да насърчи нас! ?

3. Моля, не оставяйте никакви отрицателни или неутрални коментари или не отваряйте никакви спорове, без никаква връзка с нашата услуга екип, ние вярваме, че можем да решим проблема, за вас е и приятелски !

Етикети: направи си сам електронна играчка, соларен панел solaria, направи си сам electron kit, квадратна прозрачен соларен панел, соларен панел от 15 Вата 12, прозрачни соларни панели, слънчева клетка, 100 W панел соларен, направи си сам electronica, соларен панел 12 5 В

Произход CN(Origin)
номер на модела Модул слънчеви панели
Документ Няма

Напишете отзив

2.2 W/5.5 В самия Модул на Слънчеви Панели Solar charger 188*78.5 ММ ПАТ Поликристални Силициеви Слънчеви панели За Слънчеви Лампи Показва Играчки

2.2 W/5.5 В самия Модул на Слънчеви Панели Solar charger 188*78.5 ММ ПАТ Поликристални Силициеви Слънчеви панели За Слънчеви Лампи Показва Играчки

Описание: Направи си сам слънчев панел, Изграждане на свои собствени модели на слънчеви батерии, соларни играчки, соларни лампи, соларни дисплеи, зареждане на малки батерии

Свързани продукти