Куче-Степенна Пет Stairs Dog Ramp Лесно Сгъваема Пет Ladder Ramp Dog Stairs За Високи Легла, Камиони, Леки Автомобили И Джипове С Тегло Над 5 Кг

Нов

33.01лв.

/ 55.04лв.

В наличност

Описание:

1,Куче стълба: лесно Е за домашни любимци, за да влезе и да излезе от автомобила, подходящ за тибетски мастиф, златист ретривър, Аляска и други големи кучета.Подходящи за леки автомобили, камиони, джипове и т.н.

2.Лек и здрав: Кученце рампата е изработена от висококачествена пластмаса и може да издържи на голямо куче с тегло около 75 кг., Той може да носи тежко бреме голямо куче при изкачване и спускане.

3,Защита на ставите и коленете куче: Помогнете на кучето да влезе безпроблемно в колата, много подходящ за кучета, страдащи от артрит и заболявания на коляното.

4,Конструкция сигурност: Нескользящая повърхност с вдигнати странични пътеки, за да осигури на вашето пушистому партньора по-добро сцепление и сигурни стъпки.Освен това, 4 гумени крака осигуряват стабилност за употреба по време на употреба.Кликнете върху пластмасова ключалката, за да се осигури допълнителна сигурност.

5、Easy to Store: Слайд е лесен за използване, лесно се сгъва след съхранение или в движение, което може да спести площ на пода.

Спецификация:

Материал: PP

Цвят: черен

Размери(прибл.):

Разширено размер: 40,5*152 см/15,94*59,84 инча

Размер на сгъване: 43*40.5*25.5 см/16.93*15.94*10.04 инча

Тегло: около 5000 г

Приложение: Подходящ за по-големи кучета, като тибетски мастиф, голдън ретривър, Аляска и т.н., Подходящ за леки автомобили, камиони, джипове и т.н.

продуктовата носи етикет за услугата:

1* Преносима Куче На Стълба

Забележка:

Препоръчва се използването на режим малък екран за смартфони в рамките на 6,5 инча, а в режим на голям екран-на телефоните на над 6,5 инча.

Начини на плащане:

Можете да платите някоя от горните начини и заплащане на ад в продължение на 3 дни след пускането на поръчката.

Плащането ще бъде потвърдена от Energybg.eu в рамките на 24 часа и ние ще обработим вашата поръчка, след като той бъде завършен.

Ако вашата поръчка е затворен от съображения за сигурност, ще трябва да подадат заявление в Energybg.eu.

Рекламации, причинени от отмяна на поръчка, споразумение за връщането или медиация, ще бъде обработена веднага и обикновено отнема около 7-10 работни дни, за да достигне своя сметка.

Доставка и опаковка:

Всички елементи се проверяват, а също и опаковани преди изпращане.Поръчките се доставят в рамките на 2-5 работни дни след извършване на плащането.

Тегло на опаковката чрез обикновен пост е ограничен на 2 кг. искаме отделно ако тегло над 2kg.

Това обикновено отнема около 15-60 дни и може да е малко по-дълго до някаква пустош.

Можете да изберете най-бързият начин на доставка, ако искате да получите пакет по-рано, и за това ще трябва да заплати разходите за доставка.

Връщане на стока и пари:

Ние ще изпратим имейл или възстановява, ако пакетът е изгубен, повреден в пътя или получил грешен продукт.Моля, не се колебайте да се свържете с нас и ние ще се радваме да помогне.

Коментари:

Ако сте доволни от нашия продукт и услуга, моля, пишете ни на положителните отзиви, ние ще бъдем много благодарни.

Етикети: куче на стълба, куче за, кученце рампа, алуминиева стълба, авто foot стъпка, знак на стаи и къщи, стълба за домашни любимци, стъпка домашни любимци, стъпало на стълбата, флип-надолу стъпало за кола

Тип Куче
Тип елемент Друго
Размер На Сгъване 43*40.5*25.5 см/16.93*15.94*10.04 инча
Тегло about 5000g
Цвят Черен
Произход CN(Origin)
Тип набиране No
Разширено размер 40,5*152 см/15,94*59,84 инча
Материал Друго

Напишете отзив

Куче-Степенна Пет Stairs Dog Ramp Лесно Сгъваема Пет Ladder Ramp Dog Stairs За Високи Легла, Камиони, Леки Автомобили И Джипове С Тегло Над 5 Кг

Куче-Степенна Пет Stairs Dog Ramp Лесно Сгъваема Пет Ladder Ramp Dog Stairs За Високи Легла, Камиони, Леки Автомобили И Джипове С Тегло Над 5 Кг

Описание: 1,Куче стълба: лесно Е за домашни любимци, за да влезе и да излезе от автомобила, подходящ за тибетски мастиф, златист ретривър, Аляска и други големи кучета.Подходящи

Свързани продукти