LESU Метален резервоар за Вакуум 1/14 RC Roll on/off Самосвал DIY Модел Трактор TH17917

Нов

835.09лв.

/ 1 030.98лв.

В наличност

※LESU Метален резервоар за вакуум 1/14 RC Roll on/off Самосвал DIY Модел на трактора

※Спецификация:

Марка: LESU

Материал: Неръждаема Стомана

Подходящ за: 1/14 RC Roll on/off Dumper, DIY Модел

ID: LS-LS20160901-J

※Пакетът Включва:

1PC Метална вакуумна резервоар идва със странична лампа, въртяща се светлина, прожектором, сигналната лампа и водно помпа

ЗАБЕЛЕЖКА: Този резервоар се предлага без клапан и водопроводни тръби.

Ако имате някакви въпроси или не сте сигурни дали това е правилният продукт, който желаете, моля, не се колебайте да ме питате, преди да купите.

※Политика Доставка:

1, Ние ще изпратим към НАС, CA, Великобритания, FR, DE, RU, AU, JP, повечето страни от EU.Ако сте в друга страна, моля, свържете се с мен за повече информация за доставката преди да направите покупката.

2, Купувачите от Израел, Бразилия и Южна Америка, Близкия Изток, моля, свържете се с продавача за доставка, защото, може би, понякога ние не можем да изпратим на стоки в страната си, поради ограниченията за доставка.

3, Доставката отнема 6-18 работни дни.

※Политика На Връщане:

Ние само искаме да се справят със сериозен купувача.

Ако вашият продукт е получил някакви проблеми, моля, свържете се с мен, ние ще ви помогнем да решите да, ние сме много добре запознати с този продукт.

Моля, не отваряйте лесно да се поиска възстановяване на eBay, когато установите проблем, който ще доведе до лоша работа на продавача, ние ще ви помогнем до края.

※МЕЖДУНАРОДНИ КУПУВАЧИ, МОЛЯ, ОБЪРНЕТЕ ВНИМАНИЕ

Вносни мита, данъци и такси не са включени в цената на стоката или разходите за доставка, тези такси са отговорност на купувачите.Но ние можем да помогнем да се избегне това, моля, свържете се с нас.

Моля, свържете се с митниците вашата страна, за да се определи какви ще бъдат тези допълнителни разходи преди покупка или очаквания.

Етикети: земеделското стопанство трактор, автоматичен регулаторен клапан, една седалка, всички метални rc танк, дистанционно управление, rc камион, самолет rc, камион гората, клетка преобръщане на кола rc, кола rc, piececool

Препоръчителна Възраст 18+
Воспользуйся Превозни Средства са и Играчки С Дистанционно Управление
Материал Метални
Произход CN(Origin)
търговска марка лесю

Напишете отзив

LESU Метален резервоар за Вакуум 1/14 RC Roll on/off Самосвал DIY Модел Трактор TH17917

LESU Метален резервоар за Вакуум 1/14 RC Roll on/off Самосвал DIY Модел Трактор TH17917

※LESU Метален резервоар за вакуум 1/14 RC Roll on/off Самосвал DIY Модел на трактора ※Спецификация: Марка: LESU Материал: Неръждаема Стомана Подходящ за: 1/14 RC Roll on/off Dumper,

Свързани продукти