Body shapewear women Waist corset хапче за отслабване Reductive girdle Underwear sexy butt lifter корема body shaper С пагон

Нов

33.73лв.

/ 48.20лв.

В наличност

Спецификация

1. Материал: Естествен каучук+ мека кърпа

2. Цвят: Черен, кожа

3. Размер: S, M, L, XL, XXL, 3XL, 4XL, 5XL, 6XL

Пакет

1бр * коригиращото бельо за тялото

Топли съвети Юнхэцзя

1. Можете да направите превоз на спад?

Ние бяхме в състояние изпращане на стоките на клиентите си незабавно и не излезе информация за нас.Но трябва да ни оставят бележка, която, моля, не се включват при получаването.Това е за доставка на пратката падне!и след това ние според вашата заявка ще ви изпратим пратката.

2.Как могат да се проследят моя колет?

Можете да следите своята парцел в следния уеб-сайт, с помощта на вашия номер за проследяване: www.17track.net/en ( Копира в браузър, за да отворите ).

3. Какво мога да направя, когато времето защита на закупуване изтича?

Ако по време на защита на вашата покупка изтича, моля ,първо се свържете с нас, тогава ние ще ви помогнем да го удължи.По този начин, вашето помещение е защитена от Energybg.eu .

Начин на плащане YongheJia

1.Ние приемаме Paypal, Набирателни, Boleto, Visa, MasterCard, Western Union, дебитна карта Maestro, WebMoney, банков превод, кредитна карта и всичко, което можете да платите в Energybg.eu.

2.Това плащане помощен център : http://help.Energybg.eu/categories_Payment.html.(Копирано в браузър, за да отворите)

3.Ако все още имате някакви въпроси относно плащането, не се колебайте да се свържете с нас.

YongheJia Доставка Way

1.Ние ще ви изпратим данни в продължение на 3-5 дни след като системата потвърди плащането купувачи.

2.Ние ще ви възстановим плащането, ако купувачите се връщат стоки в рамките на 15 дни от датата на получаване на купувачи на стоки по някаква причина .Въпреки това, купувачите трябва да носи обратна доставка на пратката, и се уверите, че върнатите стоки са в своите първоначални условия.

3.Стоки се изпращат Energybg.eu Standard Shipping, China Post Registered Air Mail, ePacket, достигат до повечето страни в рамките на 15-35 работни дни.Срокът на доставка зависи от дестинацията и други фактори, той може да отнеме до 60 работни дни.

4.Ако искате да получите продукт по-бързо, моля, свържете се с нас, за да плащат допълнително превоз ние можем да ви предложим следните по-бързи и евтини начини за доставка: DHL, EMS, Fedex.През тези начини можете да получите на стоки в рамките на около 5-7 работни дни.

Добросердечно моля, обърнете внимание: поради обичаи и времето, може би понякога това ще забави известно време, но ние продлим срокът за доставка е за вас, така че, моля изчакайте още малко време търпеливо.

Обратна връзка YongheJia

1.Вашето удовлетворение и положителна обратна връзка са много важни за нас.Моля, оставете положителна оценка и да ни оценка е 5 звезди, ако сте доволни от нашите стоки и услуги.

2.Ако имате някакъв проблем с нашите продукти или услуги,моля, не се колебайте да се свържете с нас, преди да напусне отрицателна обратна връзка.Ние ще направим всичко възможно за решаване на всички проблеми и ще ви предоставим най-доброто клиентско обслужване.

Етикети: формирователи на пръстите на краката, фреза за дърво, коригиращото бельо за жени, лифтът на задните части, арабски танц на корема, шейпър, Бельо, талия треньор sa, дамски класьори и формирователи, мъжки корсети

търговска марка YongheJia
Произход CN(Origin)
Коригиращо бельо Боди, Бельо Push Up
Показател Ниво Среден
Украса Няма
Секси внушающий No
Моделирующий каишка колан корсет
Тип елемент Формирователи
Секси Боди регулируема презрамка
Пол Жени
Непристойная Снимка No
Вид на помощта Без кабели
Стил корсет
Материал Polyester, Естествен каучук
Дебелина на СТАНДАРТ
номер на модела 1598
комплект дамско бельо боди
контролни гащи Жена шейпер
шейпър на тялото Бельо за отслабване

Напишете отзив

Body shapewear women Waist corset хапче за отслабване Reductive girdle Underwear sexy butt lifter корема body shaper С пагон

Body shapewear women Waist corset хапче за отслабване Reductive girdle Underwear sexy butt lifter корема body shaper С пагон

Спецификация 1. Материал: Естествен каучук+ мека кърпа 2. Цвят: Черен, кожа 3. Размер: S, M, L, XL, XXL, 3XL, 4XL, 5XL, 6XL Пакет 1бр * коригиращото бельо за тялото Топли

Свързани продукти