Телесуфлер за iPad Телефон Суфлер Интервю Става DSLR Reader Таблет Prompteur Photo Studio Телесуфлер

Нов

44.54лв.

/ 68.51лв.

В наличност

TC3 Телесуфлер за Таблет Смартфон DSLR Фотоапарат, Преносим Телесуфлер с Дистанционно Управление + Преходен Пръстен на Обектива

Характеристика:

1. Съвместим със смартфони, планшетами и камери

2. Той е изработен от висококачествено стъкло с висока светопропускаемостью, което е по-ясен и прави отражение на шрифта ясен и лесен за четене.Говорител може да бъде обърнат с лице към обектива при спазване на линия, че намалява появата на ПГ и ефективно повишава ефективността на работа.

3. Лесен за инсталиране и лесен за работа, лекции, интервю в реално време, стрийминг в реално време, блог, блог и други дейности. Един добър помощник за онлайн-учители модератори, и т.н. По време на процеса на запис можете да видите ръкописна ръкопис чрез телесуфлер, при това, вашите очи, гледат само на камера, не движете очите си, че е удобно да носите и можете да записвате по всяко време и на всяко място.

4. Той идва с притежателя на телефона и собственик на таблет, който е подходящ за повечето мобилни телефони и таблети на пазара, а също така поддържа хоризонтална и вертикална снимка.Мобилен телефон phome recording може свободно да превключите в положение влакчета и регулиране на хоризонтална и вертикална снимките в съответствие с нуждите на снимане.

5. Телесуфлер е предназначен за смартфони и цифрови огледално-рефлексни фотоапарати.

6. Оборудван с дистанционно управление на БТ и 8 кръгчета това обектив за различни обективи, богати на аксесоари може да ви донесе отличен опит.Идва с дистанционно управление, който може да бъде свързан към вашия смартфон за по-гъвкави и удобни за управление.Поддръжка на приложения за iOS и Android.Дистанционно управление може да управлява други приложения телесуфлера.

7. Сгъваем телесуфлер е лек, лесно се съхраняват и носят със себе си.Съвместима с смартфони, планшетами и камери, той е много подходящ за директно излъчване, глас, видео запис, онлайн обучение и т.н.

Спецификация:

Цвят: Черен

Материал: стъкло, пластмаса и метал

Приложим размер на мобилен телефон: 8-11 см/3,15-4,33 инча

Размери на продукта: 25 * 22,5 * 13 см/9.84*8.86*5.12"

Размер на опаковката: 27 * 26 * 17 см/10.6*10.2*6.69"

Тегло на продукта: 754 g

Тегло бруто: 1024 грама

Забележка:

Възможни са незначителни отклонения на размери, поради ръчно измерване, различни методи на измерване и инструменти.

Изображението може да не отразява действителния цвят на елемент се дължи на различни фотографията на светлина, на ъгъл на дисплея на монитора.

1 Х Телесуфлер

1 X Дистанционно Управление

8 X Преходни Пръстени На Обектива

6 X Гъба Адаптер Обектив

1 Х Калъф Телефон

1 X Притежателя На Таблета

2 Х Винтове

1 Х Чистящая Плат

1 Х Чанта За Съхранение

1 X Ръководство На Потребителя

Етикети: Студио, fl studio, стария телефон, телесуфлер стъклен направи си сам, телесуфлер за камерата, телесуфлер за телефон, суфлер, телесуфлер, софтбокс, bluetooth петличный микрофон

Телесуфлер за смартфон Преносим телесуфлер
Пакет No
Произход CN(Origin)
Телесуфлер Телесуфлер за таблет Смартфон
търговска марка ALLOYSEED

Напишете отзив

Телесуфлер за iPad Телефон Суфлер Интервю Става DSLR Reader Таблет Prompteur Photo Studio Телесуфлер

Телесуфлер за iPad Телефон Суфлер Интервю Става DSLR Reader Таблет Prompteur Photo Studio Телесуфлер

TC3 Телесуфлер за Таблет Смартфон DSLR Фотоапарат, Преносим Телесуфлер с Дистанционно Управление + Преходен Пръстен на Обектива Характеристика: 1. Съвместим със смартфони,

Свързани продукти