DIOSA VIDE жилетка женски 2021 лятото на нов секси голям лък носят сладко малко прашка от дантела кратко дъното

Нов

23.07лв.

/ 41.19лв.

В наличност

Измерване В СМ Ширина на гърдите Дължина рамо Талия Един Размер 80-82 15 70-72 Измерение В Инча Широчина на гърдите Дължина рамо Талия Един Размер 31.5-32.3 5.9 27.6-28.3

Плат: Смесена

размер: един размер

Информация за размера на (единица см)

Дължина: 15 см/5.9 инча

Бюст: 80-82 см/31,5-32,3 инча

Талия: 70-72 см/27,6-28,3 инча

Забележка:

* Поради различни монитора и светлинния ефект действителния цвят на елемента може да се различават малко от цветове, както е показано на снимките.Благодаря

* Моля, позволете 1-3 см грешка на измерване от-за ръчно измерване.

* Азиатски размер по-малък от размера на ЕС / САЩ / Великобритания; Моля, проверете размера на детайли, преди да купите.Благодаря

* Малки разлики в цвета / повторенията между партии

* За Доставка

1) Доставка по целия свят .. (с изключение На някои страни и APO / FPO)

2) s & h не включва такси, на купувачите ще бъдат държани отговорни за каквито и да е местни такси или други вносни такси.

3) Поръчките се обработват в рамките на обещаните дни след потвърждаване на плащането.

4) Ние изпращаме само по потвърдена адреси.Адресите на вашите поръчки трябва да съвпада с адреса на доставка.

5) са Показани образи не са реални стоки и са предназначени само за ваша справка.

6) срок за доставка на услуга се предоставя на превозвача и не включва почивните и празнични дни.Пътуване във времето може да варира, особено в празнични дни.

7) Ако не получите поръчката си в продължение на 39 дни от момента на плащане, моля, свържете се с нас.Ние отследим доставка и ще ви отговорим възможно най-скоро.Нашата цел е задоволяване нуждите на клиентите!

За Плащане

* Плащането трябва да бъде в рамките на 7 дни след поръчка.

Връщане на стока и пари

1) имате 7 дни, за да се свържете с нас и на 30 дни, за да го върне от датата на получаването му.Ако този предмет е на ваше разположение повече от 7 дни, тя ще се счита за използван и не можем да ви предоставим връщане или замяна.Изключения не се случва!Цената за доставка ще бъде за сметка на купувача.

2) Всички върнати стоки, трябва да бъде в оригинална опаковка, и вие трябва да ни даде номер за проследяване, доставка, конкретната причина за връщане и номер на поръчката.

3) ние ще ви възстановим пълната печеливша цена, с изключение на разходите за доставка, след получаване на стока в първоначалното им състояние и опаковка, с всички компоненти и аксесоари.

Гаранция

1) на 12-месечна ограничена гаранция на производителя за дефектни продукти (с изключение на изделия, повредени и / или неправилно използвани след получаване).Аксесоари се предлагат с гаранция от 3 месеца.

2) Дефектни изделия ТРЯБВА да бъдат регистрирани и да бъдат върнати в рамките на гаранционния период (и в оригиналната си опаковка, ако това е възможно).Трябва да ни кажете какво е дефект и да посочите номера на вашата поръчка.Ние не ремонт и не заменяме изделия с изтекъл срок на гаранция.

Етикети: чанта прашка дамски, жена в жилетката, мъжки костюм жилетка, мъжка жилетка, ALPHALMODA, чантата през рамо, чанти за рамо, папийонка каишка майк, прашка за чантата, набор от отвесных панталони

Тип елемент Надмощие
Тип Върхове Тениски
Дължината На Дрехата кратък
Произход CN(Origin)
Вид модел Твърд
Тип тъкани Сукно
съдържанието на компоненти 31% (включително)до 50% (вкл.
Стил Превключвател
номер на модела DD-007
Украса Лук
Популярни елементи Лук
Комбинирана Форма Едно парче
Възраст 16-28 Години
търговска марка DIOSA VIDE
Материал Найлон
Пол Жени
Модел Плътен Цвят
Обща Дължина кратък

Напишете отзив

DIOSA VIDE жилетка женски 2021 лятото на нов секси голям лък носят сладко малко прашка от дантела кратко дъното

DIOSA VIDE жилетка женски 2021 лятото на нов секси голям лък носят сладко малко прашка от дантела кратко дъното

Измерване В СМ Ширина на гърдите Дължина рамо Талия Един Размер 80-82 15 70-72 Измерение В Инча Широчина на гърдите Дължина рамо Талия Един Размер 31.5-32.3 5.9 27.6-28.3 Плат: Смесена размер:

Свързани продукти