Гореща продажба на 10 мл Оргазъм Стесняване на Влагалището Лифтинг Крем Гел Женски Подобрител на Либидото Интимен лубрикант За Секс Причинител За жени

Нов

3.69лв.

/ 7.51лв.

В наличност

Използването на продукта:

1.It се препоръчва да се използва за 5-10 минути преди полов акт.Нанесете необходимо количество от гела върху клитора и женски интимни места.

2.Масаж на пръстите на целулоза петлевым начин, насърчаване на тяхната пълна впитыванию, след няколко минути ще се оправи.

3.In по време на очевидното секс тя може след това да се вземе на подходящ тампон.Варират от почтительного човек.

Забележка:

1.При случаен контакт с очите незабавно изплакнете с вода.

2.Ако е алергия или неприятно, моля, незабавно спрете да го използвате и изплакнете.

3.Моля, затегнете капачката след употреба, пазете го на сухо място, далеч от светлина.

3.Преди употреба проверете непокътнати дали опаковката, ако е открита повредена опаковка, за да я използва не трябва да бъде.

4.Избягвайте контакт с очите, моля, използвайте този продукт правилно, разположен в място, недостъпно за деца.

5.Съставките на продукта са изработени от натурални растителни екстракти, без никаква вреда за организма, никаква зависимост.

6.Този продукт минава през строги клинични изпитания, и потвърждава, че тя е безопасна; разбира се, бременни и кърмещи жени не се препоръчва.

За Пакет

За това да защитава вашата поверителност, ние гарантираме, за да изпратите вашите продукти в безопасно състояние.Продуктът ще е снабден с въздушна възглавница/жълт пузырьковым с пластмасов плик, за да избегнете повреда по време на транспортиране.

Гаранция

Пълно възстановяване, ако стоката не отговаря на описанието или е дефектен.

За Продукта

Всички продукти на 100% абсолютно нови, работоспособные и внимателно се проверяват, преди да бъдат изпратени.

Всички продукти са изработени от медицинска материал, 100% безвредни за организма, и Това е нормално, че се чувстваш лек мирис при първото отваряне, тъй като продуктът е на фолиото в продължение на няколко месеца.Моля, почистете го и го оставете да изсъхне по естествен път, миризмата скоро ще изчезнат.)

За Доставка

Можем да доставим поръчката в рамките на 5 работни дни.Времето за доставка варира в зависимост от различни страни и ще зависи от времето,празници pubilc и така нататък.Ако поръчката е получена в претендирания време, моля, свържете се с нас.

Какво да направите, ако вие сте изправени пред проблем на продукта

Моля, използвайте продуктът в съответствие с ръководството за продукта на първо място, ако все още не можете да го използвате, моля, свържете се с отдела за поддръжка на клиенти навреме, моля, не отваряйте спор по желание, ние вярваме, че комуникацията е много по-добре, отколкото спор.

За Работното Време На

Поради разликата във времето ще има забавяне в комуникацията, но съобщения ще отговори в рамките на един работен ден.

За обратна връзка

Ние се отнасяме към клиентите си като към вашите приятели.Надяваме се, че ще могат да пазаруват от нас, с голямо щастие и по-малко безпокойство.вашата подкрепа е много важна за нас, моля, не забравяйте да ни остави на 5-звездочную обратна връзка.

Етикети: крем за секс, филмът гидрогель, афродизиак за жените, секси играчка, жена патоген, j лубрикант, Секс, лубрикант, секс магазин, мъжки сексуални хапчета

Произход CN(Origin)
размер 10ML
Тип елемент Смазочни материали
Непристойная Снимка No
Функция 3 увеличете сексуалното желание на жените увеличете сексуалното време
номер на модела Xun Дзъ Сърна
Секси внушающий No
Функция 2 Женският оргазъм течен, усилвател оргазъм
Функция 1 Вагинално стягащ спрей
търговска марка дуай
Материал смазочни масла

Напишете отзив

Гореща продажба на 10 мл Оргазъм Стесняване на Влагалището Лифтинг Крем Гел Женски Подобрител на Либидото Интимен лубрикант За Секс Причинител За жени

Гореща продажба на 10 мл Оргазъм Стесняване на Влагалището Лифтинг Крем Гел Женски Подобрител на Либидото Интимен лубрикант За Секс Причинител За жени

Използването на продукта: 1.It се препоръчва да се използва за 5-10 минути преди полов акт.Нанесете необходимо количество от гела върху клитора и женски интимни места. 2.Масаж

Свързани продукти