20 бр. Смесени Животни Flatback Смола Кабошоны Украса Бележки Занаят САМ Аксесоари За Коса

Нов

5.05лв.

/ 6.32лв.

В наличност

Поради различни партии,с различни настройки на дисплея и на различно осветяване на изображението може да не отразява действителния цвят на елемента.Моля, уверете се, че не възразявате срещу това, преди да направите поръчка.

1. Моля, обърнете внимание ,ако сте избрали обикновена поща,няма информация за проследяване в страната на получателя, като правило, отнема 30-60 дни, ако не получат в рамките на 60 дни, моля, свържете се с нас, за да получите възстановяване.моля, не спорете в продължение на 60 дни.

2. моля,опитайте се да изберете пусне на потребителски поща,epacket, Energybg.eu standard shipping these shipping method with tracking information.

3. Когато избирате обикновена поща, но вашата сума на поръчката е повече от 10 долара, ние организираме най-добрият начин на доставка за вас.Някои страни повече от 25 долара избират Epacket или Energybg.eu стандартен начин за доставка може да получите безплатна доставка, цената за доставка ще бъде автоматично намалява, когато правите поръчка.

4. Моля, уверете се,че вашият адрес е правилен, поради грешен адрес за доставка провал, ние откажем от повторното изпращане или връщане на парите.

1.можете да отмените резервацията си до това как ние заполним номер за проследяване,но вие трябва да изберете"купувач, не иска за сега"или"друга причина", или да се откажем отмени и да изпрати стоката.

2. Можете да получите възстановяване в рамките на 60 дни, на превоза,ако не сте получили продукт, моля, изберете "лични причини" при прилагането на връщане.

3. Ако стоката получавате на повреда или липса на продукта,моля ,свържете се с нас за първи път, моля ви, не позволявайте отрицателен коментар директно.Благодарим ви.

Етикети: занаятчийски материали, документи, аксесоари за бисероплетения scrapbooking, изкуствена царевица, елен плоски гърба смола, планарный, flatback украса, kscraft, модерен плосък кабошоны от смола, хартиен албум за албуми, кутии за scrapbooking

Опаковка 20pcs mixed colors
име на продукта Смоляной Кабошон
Вид търговия на едро No
Тип набиране No
Материал Смола
Произход CN(Origin)
номер на модела WARC164
Използването на декор на телефона, бебешки аксесоари

Напишете отзив

20 бр. Смесени Животни Flatback Смола Кабошоны Украса Бележки Занаят САМ Аксесоари За Коса

20 бр. Смесени Животни Flatback Смола Кабошоны Украса Бележки Занаят САМ Аксесоари За Коса

Поради различни партии,с различни настройки на дисплея и на различно осветяване на изображението може да не отразява действителния цвят на елемента.Моля, уверете се, че не

Свързани продукти