8" 10" 12" Пиано Релефни Керамични Чиния Порцелан Правоъгълник Сервировочное Ястие Съдове за Дома Кафенета, Снек-Бар Ресторант

Нов

24.72лв.

/ 31.70лв.

В наличност

1. Описание: 8" 10" 12" Пиано Релефна Керамика С чиния Порцелан Правоъгълник Сервировочное Ястие Съдове за Дома Кафенета, Снек-бар, Ресторант.

2. Материали: Грънчарска глина.

3. Цвят: Бял .

4. Размер(см): Около 1,5(Височина)*12,5(Ширина) *20,5( Дължина)--Суповая чиния. 8"

Около 2(Височина)*15,5(Ширина) *25,5( Дължина)-Плоска чиния. 10"

Около 2(Височина)*19(Ширина) *31,5( Дължина)-Плоска чиния. 12"

5. N. W.: Около 0,5 кг-8 инча.

Около 0,7 кг-10 инча.

Около 0,9 кг-12 инча.

6. Изработка: S haped, остъклен и обжигаемый в пещ.

7. Приложение: Украса, колекция от произведения на изкуството, признателност, празник, подарък за сватба, рожден ден, парти, банкет, сувенири и дейности, празнуват и т.н.

8. Място на произход: Китай.

Показване На Снимки:

За повече сервировочных ястия и чинии, моля !

За опаковката:

Заобиколен полистиролом и пузырчатым чанта вътре в картонена кутия, която се навива на тиксо.

За доставката:

Ако имате някакви въпроси и/или заявки за доставка и/или шаблон за доставка, моля свържете се с нас без никакво колебание.

За подмяна или връщане на стоки:

Моля, проверете стока възможно най-скоро след получаване на пратката.Ако продуктът е счупен, моля, уведомете ни и изпращане на снимка в рамките на 48 часа( тъй като вие регистрирате на получателя копие на комбинацията).Ще заменим за вас, без колебание.За повече информация, моля, консултирайте се с нас.

Що се отнася до връщане на стоката.Тъй като ние знаем, че има разлика в образа на различни монитори, така че цвета на елемента може малко да се отклоняват.Освен това, светлината се отклонява при заснемане на снимки, може би, се отклонява цвета на елемента.По този начин, ние трябва да се откаже да си върнете продукта, ако причината за повторно връщане са двете условия, посочени по-горе, или само едно от тях.

P. S.: Возвращаемая причина, която ние не приемаме, включва също и това, че стоката е различна от очакваната картина в съзнанието си до това как можете да получите стоката.

Бележки: Въпроси, които не са споменати по-горе, трябва да се уредят по мирен начин чрез приятелски преговори!Независимо от това, какви въпроси или трудности сте срещали преди продажба, продажба на или след продажбата, моля, не се колебайте да се свържете с нас.Нашият бизнес на принципа - подарък ви приятно пазаруване.

Както е известно, в света нищо не е перфектно.Това произведение на изкуството не е, може би има няколко петна и петна, неравномерно разпределение на цветовете, но това е просто чар занаяти, ръчна изработка, и на всеки занаят, ръчно изработени уникални в света.Но аз съм сигурен, че ще бъде идеално за вас вашите измерват очите!

Етикети: ястие солна ресторант, керамична чиния скандинавска, търговски ястия хранене, Сервиз за хранене, чиния за вечеря, комплект плочи, набор от места за хранене чинии, порцеланова посуда, комплект съдове за готвене, ястието ресторанта черно

Модел Пиано
Място на приложение Начало, Офис, Кафене, Клуб, ХОТЕЛ, Витрина на магазин и ресторант и т.н.
Материал Керамични
размер 8'', 10'' and 12''
Форма Правоъгълник
Позицията На Приложения плоска повърхност
Функция Украса, Подарък, Художествена колекция и сувенири, и т.н.
Цвят Бял
Изработка Образувана от, Стъкла и Вложка
Персонални ДА

Напишете отзив

8

8" 10" 12" Пиано Релефни Керамични Чиния Порцелан Правоъгълник Сервировочное Ястие Съдове за Дома Кафенета, Снек-Бар Ресторант

1. Описание: 8 10 12 Пиано Релефна Керамика С чиния Порцелан Правоъгълник Сервировочное Ястие Съдове за Дома Кафенета, Снек-бар, Ресторант. 2. Материали: Грънчарска глина. 3.

Свързани продукти