Охлаждащ вентилатор SD9025R1SL за БЪРЗО 12 0.30 A 90*90*25 мм Заваряване 9 см 2pin Охладител

Нов

25.01лв.

/ 35.72лв.

В наличност

Ние сме професионален таблета, мобилен телефон, компютър, доставчик на индустриални части, добре дошли, свържете се с нас за получаване на добри цени на едро!

D escription :

* Модел:SD9025R1SL

* Напрежение:12

* Ток:0,30 А

* Интерфейс:2pin

* Размер:90*90*25 мм

Предупреждение: *Ръководство за инсталиране не е включено в комплекта на доставката, ние не носим отговорност за всякакви щети, причинени от инсталирането на този аксесоар,моля, уверете се, че знаете как да го инсталирате, преди да закупят, благодаря ви за вашето добро разбиране! *Моля, НЕ купувайте, ако не сте съвместими вентилатора клас А+ с различни номера на гъвкави кабели, тъй като нашият заглавие/описание/снимка на състоянието не се предлагат на пазара, благодаря!

Ние Се Грижим За Вашите Нужди!

Съвети Предпазни Мерки

1. Бразилски клиенти: Ако сте избрали DHL, моля, уведомете ни своя данъчен идентификационен номер, който отговаря на изискванията на DHL, но ние ще ви следват, за да се запълни посочения стойност, не се притеснявайте.

2. Декларация : Ако имате специални изисквания към декларацията за разходите, моля, оставете ни съобщение.Ако не го направите, ние ще обявим за това по подразбиране.

3. Митнически данък : Продавачите не носят отговорност за каквито и данък за внос, митнически данък или задържане на митницата.

Ако не сте съгласни с плащане на митнически данъци, ако, за съжаление, вашето помещение се намира на митницата, моля, не пускайте по поръчка .

4. Курьерский дистанционно събиране Проблем: Когато сте избрали експресна доставка, като: DHL, FedEx, UPS, TNT, EMS и т.н., Моля, въведете уеб сайт за вашата собствена куриерска фирма, за да потвърди това, ако вашият адрес в отдалечени райони , обозначени с куриерска компания, трябва да заплатят допълнителна такса, или ние ще изберем по-евтин метод на доставка до вас, тъй като таксата за доставка, която сте платили, Не е включена допълнителна такса.Моля, приемете тази специална ситуация.

Доставка

* При поръчка на няколко стоки, моля, НЕ изпращайте плащане, докато не спечелите, всички стоки, които искате да комбинирате.

* Ние ще изготвим и ще организираме изпращане на стоките, след получаване на вашето плащане.Всички стоки ще бъдат изпратени в рамките на 1-3 работни дни, с изключение на китайските празници.

Гаранция

Ние стоим зад всички наши продукти са с 30-дневна гаранция за връщане на парите или за обмен .

Моля, проверете преди да фиксиране и не го показалец и двустранно лепило, преди да потвърдите, че продуктът не е никакъв проблем.Купувачът как само извлича етикет, ние не предлагаме гаранция.

* Ако получите стока, която не е в метода, описан състояние(с изключение на съвместим продукт), ние незабавно ще ви дадем връщане или подмяна(трябва да предостави реална снимка и на други доказателства).

* Ако вашият продукт не е подходящ или не го искате, можете да го върне обратно(след приспадане на доставка).

Етикети: добър охладител на въздуха, заваръчен шев, охладител на asus cool cooler, заваръчна машина deco, телбод заварчик, охлаждащ вентилатор за заваряване, точков заваръчен шев, устройство за заваряване на пластмасови штапелей, оперативна памет rgb, msi rgb

Произход CN(Origin)
търговска марка осатыч
На линия 2 Реда
Документ CE
Приложение На корпуса

Напишете отзив

Охлаждащ вентилатор SD9025R1SL за БЪРЗО 12 0.30 A 90*90*25 мм Заваряване 9 см 2pin Охладител

Охлаждащ вентилатор SD9025R1SL за БЪРЗО 12 0.30 A 90*90*25 мм Заваряване 9 см 2pin Охладител

Ние сме професионален таблета, мобилен телефон, компютър, доставчик на индустриални части, добре дошли, свържете се с нас за получаване на добри цени на едро! D escription : *

Свързани продукти