6 Бр. Силиконови Участък На Капака Да Се Запази Свежо Уплътнение За Многократна Употреба Купа Пот Капака На Кутията Тенджера За Готвене Екологично Чисти Кухненски Аксесоари

Нов

6.91лв.

/ 11.69лв.

В наличност

Характеристики:

Многократно силиконови капачки, Изработени от гъвкав силикон, растягивающиеся капачки за чаши, които се адаптират към множество повърхности, материали и форми.

Гъвкав силиконов материал е подходящ за всеки контейнер странна форма (дори квадратен).

Освен за съхранение на остатъците от храна, може да се използва като капак на тава за запазване на топлината след приготвяне на храната, като на екрана за спрей в микровълнова печка при повторно отопление и за употреба на открито, за да се запази храната в безопасност и далече от насекоми.

Съвети за прилагането на

1.намерете силиконовата еластична капака, която е по-малка купа.

2.покрийте купата с капак и задръжте едната страна, след това го преместете от другата страна, за да се побере в чашата.

3.настройте капак и се уверете, че тя герметична.

Затопляне съвети

1.Почистете капачки и съхранявайте ги на сухо преди първата употреба и след всяка употреба.

2.Почистете капачката с мек сапун и топла вода или да сложите в съдомиялна машина.Избягвайте абразивни или силови пеноочистителей.

3.Капака може да се използва в микровълнова печка или фурна, но не са подходящи за настаняване на газ или електричество директно за отопление.

4.След загряване в микровълнова печка или фурна.Изплакнете капачката след охлаждане,удължава срока на експлоатация.

5.По-добре не напълно уплътняване на съда, когато го използвате в микровълнова печка или фурна, защото нарастващото налягане и топлина от съда може да доведе до повреда или нараняване.

Спецификация

Материал: хранително-вкусовата силикон

Цвят: син, бял,розов,жълт

Температурна устойчивост: 22℉ - 450 ℉

Партида: 1 лот от силикон на капака

Всички продукти са внимателно проверени преди съхранение и добре опаковани, за да изпратите.Моля, изберете подходящия размер или цвят, за това, което искате, ние ще изпратим колет, както си избор в областта на поръчките.За тези продукти повече от един цвят, които трябва да изберете, моля излезте съобщение за цветя искате, в противен случай искаме извън вашата поръчка с произволен цвят.

Изображението на продукта са направени в натура, за показване, на светлината, на околната среда причини, може би леко отклонение явление, моля, в природата преобладават.Поради ръчно измерване, може да бъде 1 см-3 см допускане, моля, любезно разбиране и се уверете, че няма нищо против, преди да направите поръчка.

Като правило, ние ще изпратим пратката в рамките на 48 часа след получаване на плащането.Ако сделката се извършва в кодекса за празник на Хонг конг и Китай, времето на доставка да бъде отложено, моля, разберете.Ако искате експресна доставка (EMS/DHL/FedEx/UPS), моля, свържете се с нас, ние ще се изчисли цената на доставката за вас, или можете да проверите доставка и опаковка за справка.

Всички продукти са опаковани ръчно, може да има малка грешка, ако вие получавате грешен детайл или непълноценно едно нещо, моля, чувствайте свободни да се свържете ние веднага, ние компенсируем вас, благодаря ви за вашето разбиране.ние искрено желание да оставите положителен коментар, ако сте доволни от нашите стоки и услуги.Вашата обратна връзка е много важно за нас и ще бъде поощрена нас, ние ще се опитаме да направим всичко възможно, за да коригират всички проблеми, които могат да се появят и да ви предложи най-доброто обслужване, благодаря ви за подкрепата.

Етикети: тенджера за готвене, комплект от стоманени кранове, кухненски кът, комплект керамични ножове с овощечисткой, набор от метрични разширители, антипригарная тиган, комплект кухненски роботи, тенджера и тиган, тенджера от неръждаема стомана, тенджера за готвене

номер на модела Друго
Произход CN(Origin)
Материал Дъвка
Вид На Части На Кухненските Съдове На капака
Тип Част От Кухненски Съдове За Готвене
Характеристика Опазване на околната среда, Съхраняват

Напишете отзив

6 Бр. Силиконови Участък На Капака Да Се Запази Свежо Уплътнение За Многократна Употреба Купа Пот Капака На Кутията Тенджера За Готвене Екологично Чисти Кухненски Аксесоари

6 Бр. Силиконови Участък На Капака Да Се Запази Свежо Уплътнение За Многократна Употреба Купа Пот Капака На Кутията Тенджера За Готвене Екологично Чисти Кухненски Аксесоари

Характеристики: Многократно силиконови капачки, Изработени от гъвкав силикон, растягивающиеся капачки за чаши, които се адаптират към множество повърхности, материали

Свързани продукти