(5-10шт) LNBH29EPT LNBH29E LNBH29 QFN16

Нов

13.18лв.

В наличност

Добре дошли в нашия магазин

Ние обещаваме:

Произвеждат само най-добрите потребителски стоки и предоставяне на възможно най-високо качество.

Доставляйте стоки на нашите клиенти по целия свят с бързина и точност.

Ако всички други изисквания ,които други доставчици и ние не се показват в Energybg.eu, моля, свържете се с нас viato направи нова връзка за вас.

Защото у нас все още има голям списък, който ние не сме качили в Energybg.eu.

Политика за обслужване на клиенти

1. СВЕТОВНАТА ДОСТАВКА. (С изключение на някои страни и APO / FPO)

2. Поръчки се обработват своевременно след потвърждаване на плащането.

3. Ние изпращаме стоки е само за потвърдена адреси на поръчката.Вашият адрес на поръчката ТРЯБВА да СЪВПАДА С вашия адрес за доставка.

4. Показани изображения не са действително стока и са предназначени само за ваша информация.

5. УСЛУГАТА ТРАНЗИТНО ВРЕМЕ се предоставя на превозвача и изключва почивните и празнични дни.Транзитно време може да варира, особено в празничен сезон.

6. Поради състоянието на запасите и на разликата във времето, ние ще изберем доставка на стока с първата ни достъпни на склад за бърза доставка.

Коментари

Вашето удовлетворение и положителна оценка са много важни за нас, моля, оставете положителен отзив и 5 звезди, ако сте доволни от нашите стоки и услуги.

Ако имате някакъв проблем с нашите продукти или услуги, моля, не се колебайте да се свържете с нас, преди да оставите коментар nagetive.Ние ще направим всичко възможно, за да реши всеки проблем и да ви предоставим най-доброто обслужване на клиентите.

Контакти

Ако имате някакви въпроси, нашите служители за обслужване на клиенти ще бъдат много щастливи да ви помогнем.Ние правим всичко възможно, за да отговорим на вашите имейли, колкото се може по-скоро, но поради големия обем на ежедневните входящи писма и разликата в часовите зони, ние няма да можем да отговорим на вашите имейли незабавно.Моля, позволете ни да отговорим в рамките на 24 работни часа.

Благодаря ви за вашата подкрепа, надявам се, че всички ще приятна командировка в нашия магазин, и ви приветствам да дойде следващия път!

Етикети: xr калъф за iphone skin case

Документ CE
Произход CN(Origin)

Напишете отзив

(5-10шт) LNBH29EPT LNBH29E LNBH29 QFN16

(5-10шт) LNBH29EPT LNBH29E LNBH29 QFN16

Добре дошли в нашия магазин Ние обещаваме: Произвеждат само най-добрите потребителски стоки и предоставяне на възможно най-високо качество. Доставляйте стоки

Свързани продукти