1 бр. Растение Цвете Бързо Вкореняване на Прах Двор Тераса-Градина Тор Инструмент за Растежа на Трансплантацията на Помощ Тор Градина Ръст

Нов

0.33лв.

/ 0.60лв.

В наличност

Описание:

описание на продукта

Класификация: тор;

Приложение: напояване;

Състояние: на прах;

Характеристики: растежа на корените на растенията;

Применимая екология: двор, тераса, градина и т.н.;

Употреба: вкореняване;

Вид на храненето на растенията: АБТ с удължено освобождаване;

Функция: бърз растеж на корените, подпомага поникването на разсада;

Ефективно и бързо производител на покълването корени помага корените сочни семена бързо увеличаване на преживяемостта

Технически характеристики:

Характеристики:

В състава е включена 90% от прах, нафталинуксусной киселина, докато нафталинуксусная киселина действа като регулатор на растежа на растенията широк спектър на действие.

Подходящ за подрязване на растения, накисване на семена и пресаждане на големите дървета.Насърчаване на ранното зарастване на границата, бързото вкореняване, да покълнат, и увеличаване на оцеляването.

Голямо дърво, трансплантирани, повредени корените на косата отскача.Засаждане на семената позволява ефективно да се увеличи скоростта на покълване.

Инструкции:

Използвайте малко количество алкохол или ликьор за разтваряне на екстракт от корен + 5 грама алкохол (1 г), се разрежда с вода, концентрируйте с разсад, изрежете от старата монашку, спят ли пъпки обикновено използват по следния начин:

1, бързо изплакване (вкореняване на растенията): 1 грам 0,2 кг вода, 2-3 см потапяне на рязане основите на 5-15 секунди може да се справи с 3000 растения.

2, метод на бавно потъване (подходящ за вкореняване на твърдия материал): 1 г вода 5-10 кг, чрез накисване в продължение получават най основа в рамките на 3 - 10 часа.

3, с помощта на корен метод (подходящ за трансплантация на разсад): 1 грам вода 5-10 кг, добавете малко количество глина, изработен от рядка кал, може да 500-1000 разсад.

4, метод на главната вода (подходящ за трансплантация на големи дървета): 1 грам вода, 20 кг, попълване и диаметърът на корена на височина на гърдите е 5 см, може да се излее 40-50 диаметър на височината на гърдите 10 см, може да се излее 10-20.

5, накисване на семена: 1 г 40-50 кг вода, накисване на семената в продължение на 10-24 часа, може да увеличи скоростта на покълване.

Пакет Са Включени:

1 БР бърз укореняющийся прах

Бележки:

Забележка: Реалният продукт е само 7-10 грама, моля,обърнете се към самия предоставен тегло

Етикети: изкуствени цветя, 25 W fm трансмитер, комплект инструменти, копане, тор, заплащане на допълнителни такси за доставка, вкореняване на вкореняване, коренът на мака, желатин, хеликоптер чили

ЭЙНЕКОВ не. -
Други Имена Бързо Укореняющийся прах
номер на модела YP189323
Приложение РАСТЕНИЕ, Представител на растежа
Държава Прах
Чисто -, 50%
UAN Не. -, FL002
MF -
Произход CN(Origin)

Напишете отзив

1 бр. Растение Цвете Бързо Вкореняване на Прах Двор Тераса-Градина Тор Инструмент за Растежа на Трансплантацията на Помощ Тор Градина Ръст

1 бр. Растение Цвете Бързо Вкореняване на Прах Двор Тераса-Градина Тор Инструмент за Растежа на Трансплантацията на Помощ Тор Градина Ръст

Описание: описание на продукта Класификация: тор; Приложение: напояване; Състояние: на прах; Характеристики: растежа на корените на растенията; Применимая

Свързани продукти