4,5 В Памучни Чорапи С Топъл Двупластова Батерия Зимни Ястия За Краката Електрически Топли Термоноски За Активна Почивка, Ски

Нов

17.37лв.

/ 25.54лв.

В наличност

Характеристика s:

1, По-висока температура, по-удобен опит: Ъпгрейд до 4,5 на базата на оригиналния 3, трябва да се постави на 3 батерията, температурата е по-висока, я по-удобно за носене в студените зимни, да се затоплят.

2,Отделението за шкаф със светъл конструкция: открит и закрит с ясни инструкции, и ако батерията не работи, може интуитивно да видите, дали работят електрически чорапи, това е по-лесно да се различи в тъмното.

3、Много сигурно: безопасна температура, топлината длинноволновой част инфрачервена област, само 4.5 V.

4,Зона за загряване: по-Лесно само да се чувстват студено на задната част на крака, нагряване и запазване на топлина, чорапи са устойчиви и могат да се разпъва, за да отговарят на различни изисквания за размер.

5,Изящни опит: цялостна изработка, красиви чорапи отстрани на колата, чорапи станем по-силни и издръжливи в сравнение.

Параметър:

1. Име: чорапи отопление памук двуслойни топло

2. Материал: памук

3. Нагрети части: задната част на крака

4. Температура на нагряване: около 50 °C

5. Източник на захранване на продукта: 4,5 dc отделението за захранване, моля, изберете 5-та алкална батерия за захранване, или 1,2 На акумулаторна батерия 5-та батерия (капацитет 1500 mah или повече) източник на захранване, обикновен въглероден батерия или батерия с по-малък резервоар не могат да доставят електричество , няма треска.

Отделението отделение е с 3-елементен 5-та отделението отделение.Време загряване зависи от използваната от капацитета на батерията.По-голям капацитет, толкова повече време за отопление. Капацитет 1500MAH батерия за захранване, ако общата резервоарът е напълно заредена, може да се използва в продължение на около 2 часа.

6. Размери (прибл.): Един размер (височина на тръбата 24-37 см, подметка 21-30 см); чорапи ластични и могат да се разпъва.

Списък:

Отопление чорапи*1 чифт

Акумулаторна батерия dc 4,5 В *1 чифт (без батерия)

Етикети: xr iphone калъф mate

Спортен Тип Футбол
Пръст разделени No
Височина на маркуча Чорапи
Пол МЪЖ

Напишете отзив

4,5 В Памучни Чорапи С Топъл Двупластова Батерия Зимни Ястия За Краката Електрически Топли Термоноски За Активна Почивка, Ски

4,5 В Памучни Чорапи С Топъл Двупластова Батерия Зимни Ястия За Краката Електрически Топли Термоноски За Активна Почивка, Ски

Характеристика s: 1, По-висока температура, по-удобен опит: Ъпгрейд до 4,5 на базата на оригиналния 3, трябва да се постави на 3 батерията, температурата е по-висока, я по-удобно

Свързани продукти