AD05 1/6 Герой Треска Души Модел Подаръци За Рожден Ден 12" Мъжки Войници Фигура Пълен Набор от Играчки За Събиране предварителната продажба на стоки

Нов

289.01лв.

/ 395.89лв.

В наличност

1/6 AD05 Герой Треска Души Модел 12" Мъжки Войници Тяло Действие Пълен Набор от Играчки За Събиране на

ЛУКСОЗНОТО ИЗДАНИЕ:

★ Главоболие скулптура * 1 бр

★ Пластмасов корпус *1 комплект

★ Форма на ръце*10 бр.

★ Скейт*1бр

★ Специални ефекти partst*3шт

★ База *1 комплект

★ Скоба *1 бр

ОРДИНАРНОЕ ИЗДАНИЕ:

★ Скулптура на главата * 1 бр.

★ Пластмасов корпус *1 комплект

★ Форма на ръце*10 бр.

★ Скейт*1бр

★ Специални ефекти partst*3шт

★ Скоба *1 бр

Всички поръчки се обработват и са натоварени в рамките на 1-2 работни дни от момента на плащане.

Всички поръчки се доставят в избрания от клиента начин на доставка.

Ние не носим отговорност за транзитно време за обслужване.Тази информация се предоставя на превозвача и изключва почивните и празнични дни.Моля, имайте предвид, че времето за транзит може да варира, особено в пиковите периоди (например, празници).

Моля, изберете достатъчно време за доставка и се свържете с нас, ако не получите своя парцел в изчислителен период от време.

Моля, уверете се, че адресът за получаване на плащане е ток.Ако адресът , който сте оставили , е грешна, моля, дайте ми да знам, преди да го изпратите, аз мога да направя това за вас .Ако пратката се връща поради грешка в адреса, купувачът трябва да плати допълнителна цена за доставка, за да я получи.

Ние можем само да Alipay.

Ако трябва да плащат и по други начини, моля, свържете се с нашия екип за поддръжка на клиенти.

Рекламации се приемат в рамките на 7 дни от датата на доставка за споделяне или съхранение на кредита.Елементи трябва да бъдат в съвсем нова и перепродаваемом състояние.Разходите за обратна доставка се заплаща от купувача.

На всички стоки, закупени от нашия магазин, се покрива от гаранцията за изготвяне в рамките на 14 дни от датата на доставка.Моля, свържете се с нас чрез съобщения от Energybg.eu за повече информация по всички въпроси, свързани с парите.

Вие сте свободни да се свържете с нашия екип за поддръжка на клиенти в работно време с всички проблеми на продукта.

Ние винаги Ви предлагаме най-ниските цени за най-добрите стоки и услуги.Ние автоматично ще оставим положителна оценка, като само на доставка да бъде потвърдена.

Вашата обратна връзка, е наистина важно за нас, моля, отделете няколко секунди, за да оставите отличен върха(5 звезди), ако сте доволни от нашия продукт и услуга.

Ако не сте доволни от своя опит с нас, моля свържете се с нас, за да получите решение, преди да е неутрална или отрицателна обратна връзка или отворете спор.Ние ще направим всичко възможно, за да намерят най-доброто решение за този проблем.

Нашата цел е да предоставим на нашите клиенти най-добрият опит за обслужване на клиенти.Моля, свържете се с нас, без колебание, когато имате някакви въпроси.Благодарим ви!

Етикети: 16 каска, смокини, играчка радост, фигурка действия с 16, шикамару, играчка roblox, тамаши, джойтой, 16 войници, 118 куклени фигурки

Според източника анимация Западна анимация
Вид версия Първо издание
Кукли Тип Модел
Тип елемент Кукли
Номер на серия Mfg Кукли
Пол Унисекс
Състояние Стоки на склад
Степента на завършване Готова Продукция
Мащаб 1/6
Материал Фланела
Произход CN(Origin)
Дистанционно управление No
Търговска атрибут Аксесоари
Препоръчителна Възраст Възрастен, Адолф, 12+y, 18+
Солдатские Аксесоари Войници На Крайния Продукт, Набор На Войници
Оригинална Опаковка ДА
Тема Кино и ТЕЛЕВИЗИЯ
номер на модела AD05
Документ CE
Размери 1/6
Предупреждение не е истински

Напишете отзив

AD05 1/6 Герой Треска Души Модел Подаръци За Рожден Ден 12

AD05 1/6 Герой Треска Души Модел Подаръци За Рожден Ден 12" Мъжки Войници Фигура Пълен Набор от Играчки За Събиране предварителната продажба на стоки

1/6 AD05 Герой Треска Души Модел 12 Мъжки Войници Тяло Действие Пълен Набор от Играчки За Събиране на ЛУКСОЗНОТО ИЗДАНИЕ: ★ Главоболие скулптура * 1 бр ★ Пластмасов

Свързани продукти