Съответствие Силиконови Sugarcraft Мухъл, Фондан Торта Декорация Инструменти

Нов

2.49лв.

/ 3.10лв.

В наличност

Инструкции: 1.Измийте добре и подсушете силиконовата форма и леко запылите царевично брашно, за да се улесни освобождаването. 2.Сложете формата на равна твърда повърхност.Равномерно и плътно вдавить паста във форма, без да преливат. 3.Разточете паста по форма с точилка.Уверете се, че всички зони са пълни, а основата е плоско. 4.Шпатула изрежете излишната паста с ръбове. 5.Обърнете формата и внимателно освободете паста върху чиста повърхност.Моля, обърнете внимание: Инструменти, използвани за работа с храни, трябва да се съхраняват отделно от тези, които се използват с нехранителни материали.

Забележка:

1. Поради разлика между различните монитори изображение може да не отразява действителния цвят на елемента.Ние гарантираме, че стилът е същият, както е показано на снимките.

2. Защото причината за изображения, продукт на реалния размер, не е толкова голяма, колкото си мислиш .Моля, позволете на 1-3 мм грешка се дължи на ръчно измерване.Така че внимателно да го разберете или преди да купите.

Етикети: xs oem калъф

търговска марка фэнъин
номер на модела 274
Тип Инструменти за Торта
Документ FDA, УЕП, LFGB, CIQ, CE / EU, SGS
Секси внушающий No
Материал Силикон
Непристойная Снимка No
Характеристика Опазване на околната среда
Тип Инструменти За торта Прес-форми

Напишете отзив

Съответствие Силиконови Sugarcraft Мухъл, Фондан Торта Декорация Инструменти

Съответствие Силиконови Sugarcraft Мухъл, Фондан Торта Декорация Инструменти

Инструкции: 1.Измийте добре и подсушете силиконовата форма и леко запылите царевично брашно, за да се улесни освобождаването. 2.Сложете формата на равна твърда повърхност.Равномерно

Свързани продукти