Нов Ретро 3D Триизмерна Изоставен Слънчева Светлина Колие Аризона Кактус Пейзаж Висулка Колие

Нов

2.19лв.

/ 3.12лв.

В наличност

Име: Кактус на слънце на пустинята

Цвят: сребрист

материал: метал

Тегло: 11 грама

Забележка: 1:Тъй като различни компютри показват цветовете по различен начин, на цвета на самия елемент може леко да се различават от горните изображения.

2:Внимание: моля, позволете една малка грешка на измерване.

Благодарим ви!

Доставка:

1.Поръчки обикновено ще бъдат изпратени в рамките на 48 часа след плащане!

2.Моля,да ми кажете на вашия текущ адрес след плащане в рамките на 24 часа,в противен случай ние да доставим вашите продукти на базата на вашия адрес, набирателна,така че се уверете, че той е правилния.

3.Понякога това ще продължи по-дълго поради лоши атмосферни условия,празна загуба на време на митническо оформяне, или друга възможност за забавяне.Така че, моля, изчакайте търпеливо, когато вие няма да получите вашите продукти навреме.Ако не получите вашите продукти в рамките на 30 дни след изпращането,моля, свържете се с нас и ние ще ви помогнем да го следите.

Правилата на връщане:

1.Само неполноценные продукти ще бъдат предложени за връщане и размяна.

2.Ако желаете да върнете или търговията на продукти,моля,свържете се с нас в рамките на 3 дни след получаване на пакета, и се свържете с нас с дефектни подробно и ясни снимки.Ние ще се погрижим за вашето завръщане е в рамките на 1-3 работни дни,и ние носим отговорност за всички допълнителни такси за доставка.

Коментари:

1.Моля, потвърдете получаването на продукта, след като сте ги получили.

2.Ако имате някакви въпроси относно продуктите,които сте получили, моля, свържете се с нас навреме, и ние ще се опитаме да направим всичко възможно, за да разреши всички проблеми.

3.Ако сте доволни от продукта,са доволни от сделката,моля,дайте ни положителна оценка,това е много важно за нас, благодаря ви много!

Благодаря за своето време!Добре дошли в нашия магазин!

Етикети: лесовъдство окачване, necklac, аризона, аризонская тениска, аризона минути, винтэг, кръст сребро, вратата шпионка камера, ключодържател с флага на сащ, окачване с бродерия

Тип елемент Окачване
Форма\модел РАСТЕНИЕ
Тип на метали Цинк сплав
Стил Реколта
Пол Жени
номер на модела АА19
Тип суспензии пързалка
Материал Метални
Добре или Модерен Модни модели
Произход CN(Origin)

Напишете отзив

Нов Ретро 3D Триизмерна Изоставен Слънчева Светлина Колие Аризона Кактус Пейзаж Висулка Колие

Нов Ретро 3D Триизмерна Изоставен Слънчева Светлина Колие Аризона Кактус Пейзаж Висулка Колие

Име: Кактус на слънце на пустинята Цвят: сребрист материал: метал Тегло: 11 грама Забележка: 1:Тъй като различни компютри показват цветовете по различен начин,

Свързани продукти