Високо Качество на Бял 3D маникюр Блясък Планински Кристал, Перли За Нокти Съвети Украса Инструменти 2 мм 3 мм 4 мм и 5 мм, 6 мм и са на разположение

Нов

2.32лв.

/ 3.32лв.

В наличност

100% чисто Нов,високо качество!Подходящ за акрилни нокти, UV-гел на ноктите и смола за нокти Материал: Изкуствена перла Размер: размери 5, 6 мм 5 мм 4 мм 3 мм 2 мм по избор.Цвят: бяла Количество: 1 опаковка е само 6 мм 20 бр/опаковане. 5 ММ, 30 бр. /опаковане. 4 ММ, 50 бр. /опаковане. 3 ММ 60 бр. /опаковане. 2 ММ, 100 бр. /опаковане.

Уведомяване на клиента :

1) Ако имате някакви въпроси за времето на доставка и дефектном като и детайли, които не са получени, моля, свържете се с нас на първо място, ние можем да ви удовлетворенный отговор и разрешение.

2) Ние обещаваме да ви осигури най-доброто обслужване за нашите стойност на клиента.Ние продаваме качествени продукти с най-добра цена и премиальным обслужване.На всеки въпрос ще ви отговорим в рамките на 24 часа (без събота и неделя).Ако имате някакви въпроси, не се колебайте да се свържете с нас.

Плащане:

1) Ние приемаме всички онлайн плащания.

2) Преди покупката, моля, уверете се, че вашият адрес е правилен.Или не, моля, поправете го преди заплащане.

3) Моля, оставете бележка в платежна бележка при плащане, ако имате някаква специална заявка(цвят/размер).

4) За по-точна доставка се препоръчва да се посочи номер на телефон.

Срокът за доставка е и връчването на:

1) Ние кораб в световен мащаб чрез China Post .

2) Стоките ще бъдат доставени в рамките на 1-2 работни дни, след получаване на плащането.И той достига на повечето страни в рамките на 15-35 работни дни.

3) Срокът за доставка зависи от дестинацията и други фактори, той може да отнеме до 35 работни дни.Ако не можете да го получите чрез 35 работни дни.Моля, свържете се с нас за разрешение.

4) Доставка може да зависи от празници, събития и други неясноти.Ние не може да гарантира време на пристигането си.

5) Моля,обърнете внимание, че клиентът от Бразилия , Италия, Мексико и Аржентина, се дължи на строга митническата политика на своите страни по отношение на стоки от Източна Азия, скорост на доставка може да бъде в голяма степен се забави.

6) по-Малко от 0,5 на сто опаковки понякога може да се изгуби,но, моля, не се притеснявайте за това.Ако все още не можете да получите поръчаните от вас стоки в разплащателна срок, моля свържете се с нас възможно най-скоро.Ние ще отговаря за повторно пращане на нови стоки.

7) Вносни мита, данъци и такси не са включени в цената на стоката или разходите за доставка.Тези разходи са отговорност на купувача.Моля, свържете се с митниците вашата страна, за да се определи какви ще бъдат тези допълнителни разходи преди началото на търговията/покупки.

Гаранция и връщането политика:

1) Продуктът се предлага с 30-дневна гаранция за пълно възстановяване.може да бъде върнат за обмен или за връщане .

2) DOA(Dead при пристигане) или Грешен продукт или дефектни стоки ще бъдат предложени на замяна или възстановяване.Възстановяването ще бъде предложен, ако доставката не е на разположение.

Етикети: изкуствена риба, мормышка скариди, ноктите перла, корейската стикер, корейски ноктите, лак за нокти пеперуда, Част от, декор на ноктите, корейски нокти, фолио, стикер за нокти

търговска марка Taste-girl
Тегло 10g
номер на модела Бели Перли За нокти
Тип елемент Планински Кристал и Декорации
размер 2mm 3mm 4mm 5mm 6mm to choose from
Брой 1 Опаковка
Материал Перлата на

Напишете отзив

Високо Качество на Бял 3D маникюр Блясък Планински Кристал, Перли За Нокти Съвети Украса Инструменти 2 мм 3 мм 4 мм и 5 мм, 6 мм и са на разположение

Високо Качество на Бял 3D маникюр Блясък Планински Кристал, Перли За Нокти Съвети Украса Инструменти 2 мм 3 мм 4 мм и 5 мм, 6 мм и са на разположение

100% чисто Нов,високо качество!Подходящ за акрилни нокти, UV-гел на ноктите и смола за нокти Материал: Изкуствена перла Размер: размери 5, 6 мм 5 мм 4 мм 3 мм 2 мм по избор.Цвят: бяла

Свързани продукти