25mm SK25 SH25 SH25A Rail shaft support bearings block XYZ table Stand-UP CNC Router parts unit Скоба за линейни ръководните движение

Нов

6.67лв.

В наличност

Ние също имаме линеен ръководство вал/ос, в продажба, Диаметър 4 мм/5 мм/6 мм/8 мм/10 мм/12 мм/15 мм/16 мм/20 мм, Дължина 230 мм/480 мм/1000 мм

Ние приемаме начини на плащане, предоставени от Energybg.eu Набирателни.В момента можете да платите с карта Visa, MasterCard или по банков път .В скоро време ще бъдат добавени допълнителни възможности за плащане.

Набирателни е безопасна, лесна за използване и е БЕЗПЛАТНА.Няма нужда да се създаде една набирателна сметка.Всичко, което ви трябва, е Alibaba.com Членство.Набирателни безплатно за купувачи, вие не трябва да плащат за Набирателни.

Ние също приемаме на Западното обединение .

Ние ще изпратим на стоки в рамките на 1-3 дни след получаване на вашето плащане.

При поръчка, моля, изберете начин на доставка и заплащане на поръчката, включително разходите за доставка.Ние извършваме доставка чрез въздушна парцел/поща China Post по подразбиране, която обикновено отнема от 15 до 35 дни.Това зависи от дестинацията и зависи както от обичаи, празници, метеорологични условия.

Ако имате нужда от по-бърза доставка, можете да изберете EMS/UPS/DHL/FEDEX/ТРОТИЛ, но купувачът трябва да плати този експрес-такса.

Моля, обърнете внимание, че купувачите са отговорни за всички допълнителни митнически такси, брокерски такси, мита и данъци върху вноса в страната си.Тези допълнителни такси могат да се налагат в момента на доставката.

Ние правим всичко възможно, за да осигуряваме на нашите клиенти възможно най-добре.

Ние ще ви върнем парите, ако се върнете стоката в срок от 15 дни от датата на получаване на стоката по някаква причина.Въпреки това, купувачът трябва да се увери, че върнатите стоки са в първоначалното им състояние.Ако продуктите са повредени или изгубени при възстановяване на собствеността, купувачът носи отговорност за щети или загуба, и ние не ще дадем на купувача пълно възстановяване на парите.На купувача трябва да се опита да предяви иск логистична компания за възстановяване на разходите за повреди или щети.

Купувачът носи отговорност за разходите за доставка, за да върне стоката.

Ние носим отговорност за щети и загуби при транспортиране, дори и ако вредата е почти невъзможно.

Ние предлагаме безплатна подмяна в рамките на 15 дни от получаването от вас на стоката .Купувачът трябва да върне стоката в рамките на условията ни и трябва да се поемат разходите, за доставка за връщане.

Преди връщането на продукта, моля, потвърдете обратен адрес и метод на логистиката с нас.След като си вземете детайли логистична фирма, моля, изпратете ни номер за проследяване.След като получим стоката, ние обменяем възможно най-скоро.

Оставете 5 звезди, ако сте доволни от тази покупка.Вашето удовлетворение и положителни коментари-това е силата на нашата работа.

Ако сте доволни по някаква причина, моля, свържете се с нас, преди да напусне отрицателна обратна връзка .Ние ще се опитаме да ви помогне да решите всички проблеми.

Етикети: линейна ос, с шаговым двигател, ballscrew cnc, машина за плъзгане, валяк с ЦПУ, ръчно въртяща се маса, ръчен подвижен плот, подробности на бюрото на рутера, линеен вал, подвижен блок, таблица на рутера etabli

Стандартен или Нестандартен СТАНДАРТ
Структура Поддръжка
Материал Стомана
Нето тегло (г) 130
номер на модела SK25 SH25A

Напишете отзив

25mm SK25 SH25 SH25A Rail shaft support bearings block XYZ table Stand-UP CNC Router parts unit Скоба за линейни ръководните движение

25mm SK25 SH25 SH25A Rail shaft support bearings block XYZ table Stand-UP CNC Router parts unit Скоба за линейни ръководните движение

Ние също имаме линеен ръководство вал/ос, в продажба, Диаметър 4 мм/5 мм/6 мм/8 мм/10 мм/12 мм/15 мм/16 мм/20 мм, Дължина 230 мм/480 мм/1000 мм Ние приемаме начини на плащане, предоставени

Свързани продукти