Lychee Pattern Series Top layer First Cowhide Нощна Мека Кожена Кърпа направи си САМ Ръчно изработени Кожени Аксесоари Цвят Естествена Кожа

Нов

12.98лв.

/ 16.02лв.

В наличност

Заглавие: Първи слой телешка кожа

Цвят: както е показано на фигура

Приблизителна дебелина: 1,5-2,2 mm. Различни детайли имат отклонение ±0,1 мм

Характеристики: Кожа, изрязана от цяло парче кожа.По време на растежа на кравата се появяват някои недостатъци, като драскотини или белези, нервната текстура или бръчки, това е нормално.Ако имате някакви въпроси за качеството, моля, свържете се с нас.Благодарим ви!

1. ДОСТАВКА ПО ЦЕЛИЯ СВЯТ. (С изключение на някои страни и APO/FPO)

2. Поръчки се обработват своевременно след потвърждаване на плащането.

3. Ние изпращаме стоки е само за потвърдена адреси на поръчката.Вашият адрес на поръчката ТРЯБВА да СЪВПАДА С вашия адрес за доставка.

4. УСЛУГАТА ТРАНЗИТНО ВРЕМЕ се предоставя на превозвача и изключва почивните и празнични дни.Транзитно време може да варира, особено в празничен сезон.

5. Ако не сте получили своята пратка в рамките на този период от време, моля, свържете се с нас.Ние отследим изпращането и ще се свържем с вас възможно най-скоро с отговор.Нашата цел е задоволяване нуждите на клиентите!

6. Поради състоянието на запасите и на разликата във времето, ние ще изберем доставка на стока с първата ни достъпни на склад за бърза доставка.

7. Ние, търговец, не носим отговорност за внос такса, купувачът носи отговорност за това.Всеки спор, предизвикан от това, неразумен.1. Ние приемаме Alipay, West Union, TT.Всички основни кредитни карти се приемат чрез сигурна плащане процесор НАБИРАТЕЛНИ.

2. Плащането трябва да бъде в рамките на 3 дни от датата на поръчка.

3. Ако не можете да направите своята поръчка веднага след приключването на търга, моля, изчакайте няколко минути и опитайте отново за Плащане в рамките на 3 дни.Вашето удовлетворение и положителна оценка са много важни за нас.Моля, оставете положителна оценка и да ни оценка е 5 звезди, ако сте доволни от нашите стоки и услуги.Ако имате някакъв проблем с нашите продукти или услуги, моля, не се колебайте да се свържете с нас, преди да напусне отрицателна обратна връзка.Ние ще направим всичко възможно, за да реши всеки проблем и да ви предоставим най-доброто обслужване на клиентите.Ние ще ви дадем положителна оценка след получаване на плащането.Ако не сте доволни от вашите продукти, моля, свържете се с нашия екип за поддръжка на клиенти.

Ние поддържаме високи стандарти за качество и се стремим към 100% удовлетвореност на клиента!Обратната връзка е много важно Ние ви молим да се свържете с нас веднага, ПРЕДИ да ни дадете неутрална или отрицателна обратна връзка, за да можем да задоволително решаване на вашите проблеми.

Етикети: портфейл за документи на колата, кожен портфейл модел, Коровья кожа, кожа кожа, овча кожа кожена дантела, тъканта чанта, кожено яке, обичай кожен портфейл, овча кожа кожа лист, етнически състав чанта

номер на модела c30001
Модел Необработената
Воспользуйся Колан, МЕБЕЛИ, чанта, Багаж, диван, Облекло, Обувки
Произход CN(Origin)
Дебелина на 1,5-2,2 мм
Тип Зърно
Материал Коровья кожа

Напишете отзив

Lychee Pattern Series Top layer First Cowhide Нощна Мека Кожена Кърпа направи си САМ Ръчно изработени Кожени Аксесоари Цвят Естествена Кожа

Lychee Pattern Series Top layer First Cowhide Нощна Мека Кожена Кърпа направи си САМ Ръчно изработени Кожени Аксесоари Цвят Естествена Кожа

Заглавие: Първи слой телешка кожа Цвят: както е показано на фигура Приблизителна дебелина: 1,5-2,2 mm. Различни детайли имат отклонение ±0,1 мм Характеристики: Кожа,

Свързани продукти