Коленете Плета Найлон Поддръжка На Коляното Скоба Протектор Спорт На Открито Колоездене, Баскетбол, Футбол Защита От Притискане На Коленете

Нов

2.17лв.

/ 3.15лв.

В наличност

Унисекс Коленете Плета Найлон Поддръжка На Коляното Скоба Протектор Спорт На Открито Колоездене, Баскетбол, Футбол Компресиране Защита На Коленете Ръкав

Описание:

Балансирана декомпресия, компактно ширити, еластичност близо до тялото.

360 градуса упражнения наколенник, еластично налягане, грижи се за коленете, четири сезона универсален.

С помощта на миксер нишки от найлон и латекс, той притежава и двете характеристики.Той е с добра твърдост, добра устойчивост на износване, висока якост на опън, и бързо представа за спасение.

С еластична конструкция, еластичността на напрежение не е деформиран, подходящ за еластичността, не е лесно да се плъзга, удобна за кацане.

Устата наколенника е направен от противоскользящего силикон, който гофрирован и очеловечен.Това го прави трудно за хората да се промъкнат и да падне дори и в движение.

Използвайте крива форма, насладете се на един комфортен ходене и спорт.

Навежда се, образувайки сплетя технология, близо до връзки и мускулите, подобрява и стяга, предпазва съвместни част.

Характеристика:

1. Устата наколенника е проектиран с противоскользящим силикон, който гофрирован и гуманизирован.Това го прави трудно за хората да се промъкнат и да падне дори и в движение.

2. Край на глезените приема технология за край на замъка, който не е лек, за да почиват край, не е лек, за да сползти, и е по-удобно да се носи.

3. Благодарение на эластичному триизмерната плетению силиконова имат противоплъзгаща лента wave предпазва вашия мениск и дава пълна и мощна подкрепа на вашето племе, така че всяка засаждане на коляното повече не се притеснява.

4. Бягане, колоездене, баскетбол и фитнес почти всички изискват участието на коляното, което носи цялата тежест на тялото се упражнява, за да можем да общувам гъвкаво.

5. Коляното играе важна роля в спорта.Ако те пренебрегнат, това ще доведе до нараняване на приплъзване на колянната става и неговото натрупване на мастни натрупвания, които могат да станат все по-лошо и по-лошо.Ето защо защита на ставите особено важно.

6. Триизмерно ширити, близо до мазнини, ефективно предотвратяване на наранявания на краката, се упражнява по-здравословно.

Спецификация:

Материал: Найлон латексова тел

Нето тегло: 60 г

Размер: един размер

Цвят: Черен

Забележка:

Поради различни монитори и светлинния ефект действителния цвят на елемента може да се различават малко от цветове, както е показано на снимките.Благодарим ви!

Моля, позволете 1-3 см отклонение на измерване от-за ръчно измерване.

1 X Наколенник

Етикети: замазка на коляното, наколенник, поддръжка на коляното, кормило коляното, градински наколенник, външен инструмент, велосипеден протектор на коляното, протектор на коляното, баскетболни панталони, връзка на коляното

номер на модела наколенник
Произход CN(Origin)
Материал Найлон латексова тел
Възраст Деца

Напишете отзив

Коленете Плета Найлон Поддръжка На Коляното Скоба Протектор Спорт На Открито Колоездене, Баскетбол, Футбол Защита От Притискане На Коленете

Коленете Плета Найлон Поддръжка На Коляното Скоба Протектор Спорт На Открито Колоездене, Баскетбол, Футбол Защита От Притискане На Коленете

Унисекс Коленете Плета Найлон Поддръжка На Коляното Скоба Протектор Спорт На Открито Колоездене, Баскетбол, Футбол Компресиране Защита На Коленете Ръкав Описание: Балансирана

Свързани продукти