Бохемия Естествен Камък Колие Комбинираното Колие С Цветни Неправилна Форма Камъни И Естествени Перли Огърлица за Жени

Нов

11.14лв.

В наличност

Линк към дизайнер Моля, изберете предпочитания от вас цвят при поръчка.Това колие е регламентирана верига на гърба с дължина 5 см, оригиналната дължина на това колие е около 45 вижте Материали-стъклени мъниста в синьо райе, с истинска сладководните перли и барокова перлената окачване.Отличаващ се с уникален характер на природата, вие ще го носите като всеки ден аксесоар.Ако сте търговец на едро, моля свържете се с нас и ни изпратете електронна поща или What ' s App за повече информация, приемаме поръчка OEM/Cutom в обхвата на големи или малки количества.What Sapp: 0086 15825776732.

Снимки На Продукта

Можете да персонализирате.

Общо Напомняне

1, Вносни мита, данъци и такси не са включени в цената на стоката или разходите за доставка.Тези разходи са отговорност на купувача. 2, Моля, свържете се с митниците вашата страна, за да се определи какви ще бъдат тези допълнителни разходи преди началото на търговията/покупки. 3, Според нашия опит, митническа проверка на парцели на случаен принцип, е около 0,5-1% парцели ще бъдат проверявани и могат да налагат някакъв курс.

Доставка

1, Всички детайли ще бъдат изпратени в рамките на 1-5 работни дни след получаване на плащането. 2, Номер за проследяване ще се актуализира във фонов режим, когато пратката се издаде. 3, Опаковка: на Всички детайли професионално опаковани с много грижа, за да се осигури сигурна доставка. 4, Срока за доставка ще се основава на различни страни или региони по света.От 7 дни до 50 дни.

Връщане и замяна

1, Ние ви гарантираме, че стоките са били подложени на строга проверка на качеството, за да се гарантира, че продуктът, който да е с добро качество.Ако има по-ниско качество или непълна информация, докато можете да си представите съответните обяснителни материали, ние ще ви предоставим услуга за връщане или възстановяване,след като се свържем с нас. 2, Ако ние ще изпратим имейл на погрешен стил или грешен цвят, ние можем да ви върне парите или да изпратите повторно.

Обратна връзка и флирт с нас

1, Ние дълбоко се надявам, че сте доволни от покупката си у нас.Когато сделката бъде завършена, и вие ще бъдете доволни от него, моля, моля оставете положителен коментар, и ние ще направим същото и за вас. 2, Ние сме много усърдно работи за вашата 100% положителна обратна връзка.Ако не сте доволни, моля, не се колебайте да ни информират за това, ще се опитаме да направим всичко възможно, за да разреши проблема за вас. 3, Моля, свържете се с нас първо, преди да напуснат отрицателна обратна връзка.Ние имаме добро следпродажбено обслужване, и бихме искали да ви 5-звездно обслужване.

Пожелавам ви хубав и приятен шопинг!

Етикети: писмо, калин пуловер, стридата с перли, жените без врата, , играчки скъпоценни камъни, нашийник за куче, frashwater перлена огърлица, декор внимателност, necklas от естествен камък, многоцветен перла

Перлена форма Фигура
Материал Перлата на, неръждаема стомана, Истинската перла, естествен камък
търговска марка KBJW
Пол Жени
Калин Тип Сладководни перли
Магазин KBJW
цвят покритие Златист цвят
Индивидуална поръчка на Приет
Дължина 38+5cm
номер на модела KKWX1097
Произход CN(Origin)
Качеството покритие Покритие Valcume, цвят последния 1+ година
Електронна поща Kubiejewelry at outlook.com
Тип елемент Колиета и гердани
Тип на метали неръждаема стомана
Стил МОДЕРЕН
Функция Колие
Тип колиета Колие-Chokers
компонент Верига златен цвят
Форма\модел Писмо
Случай Годишнина
Съвместимост Няма
Моторен Тип Звено На Веригата
Добре или Модерен Модни модели
Размер на окачване Няма

Напишете отзив

Бохемия Естествен Камък Колие Комбинираното Колие С Цветни Неправилна Форма Камъни И Естествени Перли Огърлица за Жени

Бохемия Естествен Камък Колие Комбинираното Колие С Цветни Неправилна Форма Камъни И Естествени Перли Огърлица за Жени

Линк към дизайнер Моля, изберете предпочитания от вас цвят при поръчка.Това колие е регламентирана верига на гърба с дължина 5 см, оригиналната дължина на това колие е около

Свързани продукти