Злато Сребро PAJERO Лого Букви Фабрична Табела Оформление на Автомобила За Mitsubishi Pajero V31 V32 V33 V43 Задни Багажника на Купето Стикер ABS

Нов

6.41лв.

/ 18.85лв.

В наличност

● Чисто нова 100%.Направен Abs висока производителност, дайте му това красиво чувство,увядайте стабилно и водоустойчивый.

● Изработен от уникален стилен дизайн, ясно се вижда логото на буквите, който добавя луксозно и модерно приложение за вашия автомобил.

● Изискан дизайн,идеален за обработка на повърхността, за украса на предния капак на колата.

● Лесен за инсталиране, силно лепило, не се нуждаят от инструменти, като път отлепете и го вмъква в корабите.

Материал: ABS

Подходящ Автомобил: За Mitsubishi PAJERO

Използва се в: Странично Крило, Багажник, Предна Броня и Т.н

Стил лого: PAJERO

Цвят: Матирано Сребро, Матирано Злато

Размер: 20 Х 2 см

Тегло: 30 грама

В пакета включва: 1 * Автомобилна стикер с логото на PAJERO

Детайли навакса с 1-3 работни дни след като пълната сума за резервацията ще бъде потвърдена.Ще има известна доза закъснение за празника, като Национален ден на китайския Пролетен ден и така нататък, ние ще се опитаме да направим всичко възможно, за да организират доставка след края на празника, надявам се, можете да разберете.

2. Безплатна доставка по целия свят

a.E-пакет, обикновено отнема 10-20 дни до местоназначението

b.Въздушна поща на Китай регистрирана стълб, обикновено отнема около 16-35 дни до страната на дестинация (ще бъде отложено поради почивните дни, празниците, далечна област, etk.)

c.Други търговски техники, моля, свържете се с нас преди да се плати.

3. По отношение на проследяване на информация (ако изберете методи за доставка след които имат проследяване на информация), моля кликнете www.17track.net за ваша информация.

4. Ако все още не получите вашата поръчка в рамките на 60 дни (с изключение на Бразилия), моля, свържете се с нас на първо място, ние ще проверим и ще решим проблема.Всички мнения ще намерят отговор в рамките на 24 часа общо, понякога ние ще се задържат през уикенда или по празници, ако не можете да получите нашия отговор след 48 часа, моля, моля, проверете вашата спам или се свържете с нас по електронната поща.

5. Ние не носим отговорност за каквито и да било митнически такси или на данък върху вноса.

1. Ще имаш 7 дни, за да се свържете с нас, и 30 дни, за да го върне, веднага след като го получи.Ако сте собственик стока в рамките на 7 дни, той се счита за използван, и ние няма да ви издадем на връщане или подмяна.Изключения не се случва.Разходите за доставка се разделя като между търговци, така и между купувача половина.

2. Целият върната стока трябва да бъде в оригинална опаковка, и вие трябва да ни даде номер за проследяване, конкретните причини за връщане и си идент. № на поръчката.

3. Ние ще ви върнем пълната сума, печеливш залог след получаване на стоката в първоначалния му състояние и опаковка, с всички включени компоненти и аксесоари.След като и купувачът, и продавачът да бъдат анулирани транзакция с Energybg.eu, можете да изберете замени.

Етикети: скоростната кутия на mitsubishi pajero, устройството на дисплея, радиото в автомобила mitsubishi grandis, вратата на mitsubishi лого, led pajero 2008, space star mitsubishi, блок за подаване на гориво, товарен подложка mitsubishi outlander, mitsubishi montero radio, mitsubishi pajero

име на продукта Стикер с Логото на Автомобила PAJERO
Тип елемент Стикери
Характеристика Никога не избледнява, Доказателство за вода
Произход CN(Origin)
Прилагането На Автомобил за Mitsubishi Pajero
Тегло 30g
Категория 3D
Модел лого на марката
Името на модела 60197-98
Поставянето на стикери Цялото Тяло
Тип Лепило Стикер
Пакета Е Включен 1 парче
Цвят Матирано сребро, Матирано злато
Дизайн Думи
Тип Етикети Творчески Етикети
Вид на материала КОРЕМНА ПРЕСА
търговска марка SRDZ

Напишете отзив

Злато Сребро PAJERO Лого Букви Фабрична Табела Оформление на Автомобила За Mitsubishi Pajero V31 V32 V33 V43 Задни Багажника на Купето Стикер ABS

Злато Сребро PAJERO Лого Букви Фабрична Табела Оформление на Автомобила За Mitsubishi Pajero V31 V32 V33 V43 Задни Багажника на Купето Стикер ABS

● Чисто нова 100%.Направен Abs висока производителност, дайте му това красиво чувство,увядайте стабилно и водоустойчивый. ● Изработен от уникален стилен дизайн, ясно се

Свързани продукти