Сладък 3D Картун Котка Меки Калъфи За Телефони За iPhone 11 Калъф За iPhone 12 Pro 5 5 6 6plus 7 8 plus X XS Max XR Корпуса

Нов

1.82лв.

/ 2.17лв.

В наличност

Описание на продукта: Високо качество и уникален бод калъф калъф за вашия телефон Може да се използва като поставка при гледане на видео Предпазва вашия телефон от надраскване, прах и удари Точно дупка на корпуса, позволява да се получи достъп до всички контроли и функции на телефона Противоскользящий и мек Изработен от устойчив материал, противоскользящий и луксозен Материал: Мек силикон Цвят: покажи като тази на снимката Брой:1 бр.

Пътеводител за пазаруване:

Плащане :

1. Набирателни-предпочитаният начин на плащане.

2. Моля добросердечно плати го КОЛКОТО се МОЖЕ по-СКОРО, когато поръчвате продукт, тогава ние ще изпратим на вашия продукт в рамките на 1 работен ден след извършване на плащането.

Доставка :

1.местоположение на стоките в Китай, ние ще изпратим стоката в рамките на 1 работен ден, и това ще отнеме около 15-35 работни дни ,за да достави, поради факта, че изпращаме стоката поща на Хонг конг,

2.Моля, имайте ПРЕДВИД, че поръчки, направени в почивни или празнични дни ще бъдат изпратени на следващия работен ден.

Доставката може да се забави в почивните и празнични дни.

3.No на гостите ще бъде предоставена на местен трансфер.

Възстановяване и гарантиране на:

1.Нашите продукти се доставят с тримесечен или едногодишна гаранция.

2.Ще обърнем голямо внимание на вашата поръчка и ще направим всичко възможно, за да разреши всички проблеми в професионален бизнес стил.

3.Ако сте недоволни от нашите продукти, моля, свържете се с нас за да получите обратен адрес в рамките на 35 дни след получаването на доставката.

Стоките трябва да се връщат заедно с оригиналната опаковка за връщане или замяна.

4.Преди да се върнете, моля, проверете два пъти, за да потвърдите, че продуктът не работи, и се свържете с наш представител за обслужване на клиенти, моля, уведомете ни подробна проблема или ни изпратете няколко снимки, за да потвърдите.

5. Ние не можем да се пакети, ако купувач се връща самостоятелно в зависимост от адреса на доставка опаковка.Ние не разрешим този случай, и купувачът трябва да носят отговорност за последствията.

Обратна връзка и се свържете с нас:

1.Уважаеми клиенти, ние ценим вашият бизнес, ако сте доволни от нашите услуги, моля, пишете ни на положителна оценка и оценка на детайли по сделката (Подробни оценки продавача) с " ИДЕАЛНИ ЗВЕЗДИТЕ ".

Вашето признание ще ни направи по-уверени в това, че ние ще се развива бизнес и е по-добре да ви служи.

2.Нашата цел се състои в това, да се уверите, че сте щастлив, купувачът и приятно пазаруване с нас.Моля, пишете ни, преди да оставя всички на 1 или 2 за оценка, отрицателна или неутрална обратна връзка или да отворите всеки спор.

3.Ние разбираме вашите проблеми и чувство на неудовлетвореност и ще направим всичко възможно, за да реши този проблем.Моля, дайте ни възможност да реши всеки проблем .

Етикети: xs оранжевото рокля

търговска марка Kcatoon
размер 5.8
Съвместим марка Apple iPhones
Функция Грязеустойчивый, Антидетонационный
Тип Наполовина е увита калъф
Compatible iPhone Model IPHONE 6, iPhone 6 Plus, IPHONE 6S, iPhone 6s plus, iPhone 7, iPhone 7 Plus, IPHONE 8 PLUS, IPHONE X, IPHONE XS MAX, IPHONE XR, iPhone11, iPhone 11 Pro Max, iPhone SE 2020, iphone12, iPhone12 Pro, iPhone12 mini, iPhone12 Pro Max
Произход CN(Origin)
Характеристики Мек TPU
Дизайн Карикатура

Напишете отзив

Сладък 3D Картун Котка Меки Калъфи За Телефони За iPhone 11 Калъф За iPhone 12 Pro 5 5 6 6plus 7 8 plus X XS Max XR Корпуса

Сладък 3D Картун Котка Меки Калъфи За Телефони За iPhone 11 Калъф За iPhone 12 Pro 5 5 6 6plus 7 8 plus X XS Max XR Корпуса

Описание на продукта: Високо качество и уникален бод калъф калъф за вашия телефон Може да се използва като поставка при гледане на видео Предпазва вашия телефон от надраскване,

Свързани продукти