Черно TPR Силиконова Глава за Четка За Тоалетна WC Почистващи Бързо Източване на Въздушната Четка с Притежателя на Модерни Аксесоари За Баня

Нов

20.00лв.

/ 40.00лв.

В наличност

ИМЕ: Черна Силиконова Корона TPR Четка WC Cleaning Инструменти Quick Draining Висящи Четки с Притежателя на Модерни Аксесоари За Баня

ПРОДУКТ:

Категория на продукта:четка

Материал:Пластмаса

Използва се за:тоалетни принадлежности,четка за Тоалетна за баня,четка за Тоалетна черен цвят

Feaure:дълга дръжка четка с основание,TPR Силиконова Глава за Четка за Тоалетна,Бързо Източване на Чист Инструмент

ТРАЕН: Нашата четка е здрав и лесен за почистване след употреба.Нито счупени четина, нито заплитане на косата и други мръсни боклуци.

По-ЛЕСНО за ПОЧИСТВАНЕ МЪРТЪВ ЪГЪЛ: Нашата четка е не само здрава, но и с по-добра издръжливост.Изгибаемая глава на четка в състояние да изчистите всички области вътре в тоалетната, особено канали.

ПОДВЕСНОЕ ОСНОВАНИЕ: Нашето основа, за четка за тоалетна е проектирана като дышащее.Бързо съхнещи и лесни за почистване.Просто за съхранение и спестяване на пространство.

ЗАЩИТА на ТОАЛЕТНАТА чиния: С помощта на силиконовата косъм четка за тоалетна защитава тоалетна чиния от надраскване по време на почистване, дори с голяма сила, вместо на конвенционалните пластмасови.

БЕЛЕЖКИ:

1.Поради друг монитор и светлинния ефект действителния цвят на елемента може да се различават малко от цветове, което ще бъде показвано на изображенията.

2.Моля ,позволете ни да 1-3 см грешки за размери, благодаря ви за вашето разбиране.

За Доставка

1. Обикновено ние изпращаме ви парцел в рамките на 1-3 дни, не повече от 5 дни.

2.It за да стигнете до вашата държава, трябва 10-45 дни.Понякога това отнема повече време, поради различни фактори.

Рекламации и връщане на парите

1.Ако има някакви проблеми с поръчате, моля, свържете се с нас на първо място, ние ще решим за вас.

2.Ако пратката е изгубена по време на доставка, ние можем да ви върне парите напълно или отново да ви изпрати нова стока.

3.Ако случайно изпратен грешен цвят, размер или има някаква повреда на продукта, моля, свържете се с нас, преди да отворите спор.

4.Възстановяване на средства ще се извършва от дружеството Energybg.eu в продължение на 3-15 дни.Ако имате някакви проблеми с него, моля, свържете се с отдела за поддръжка на клиенти Energybg.eu!Благодарим ви.

За обратна връзка

1.Обратната връзка с клиентите е изключително важна за нашия магазин.Моля, дайте обратна връзка след всяка доставка.

2.Ако сте доволни от продукта и услугата, задължително оставете положителен отзив и оценете нас.

За Дропшиппинге

Приемаме поръчки от услугата Drop Shipping service.Ние няма да публикуваме в errands никакви фактури, QR кодове, промоции или лого на нашата марка.Ако се нуждаете от директна доставка, моля свържете се с нас.

Етикети: xstar 1650 батерия

Функция 1 TPR Силиконова Глава за Четка за Тоалетна
Стил Съвременните Инструменти За Дълбоко Почистване
номер на модела ЛИ01ЖТ10023
Характеристика Съхраняват, Опазване на околната среда
търговска марка СИНЬЧЭНЬ
Произход CN(Origin)
Име toilet brush with holder
Функция 2 Бързо Съхнещи Висящи Четки
Това Е Едно Интелигентно Устройство No
аксесоари за тоалетната Четка за баня

Напишете отзив

Черно TPR Силиконова Глава за Четка За Тоалетна WC Почистващи Бързо Източване на Въздушната Четка с Притежателя на Модерни Аксесоари За Баня

Черно TPR Силиконова Глава за Четка За Тоалетна WC Почистващи Бързо Източване на Въздушната Четка с Притежателя на Модерни Аксесоари За Баня

ИМЕ: Черна Силиконова Корона TPR Четка WC Cleaning Инструменти Quick Draining Висящи Четки с Притежателя на Модерни Аксесоари За Баня ПРОДУКТ: Категория на продукта:четка Материал:Пластмаса Използва

Свързани продукти