2021 Нов 62 Окото Дървен Калъф За Съхранение На Етерично Масло Бутилка Етерично Масло Организатор На Mar-15

Нов

31.91лв.

/ 48.36лв.

В наличност

100% чисто нов и високо качество

OOTDTY

Характеристики:

Естествено дърво - Изработено от висококачествена борова дървесина.Здрав, лек и издръжлив.Метална закопчалка за заключване и надеждна защита на етерични масла по време на съхранение и транспортиране.

Атрактивен външен вид - Висококачествен дървен материал, добре направен, деликатно почиства, с красив запазените естествени дървени зърно, дървена кутия с едва доловимо вырезанной капак с логото на n o, който можете да направите за нея, и лесен за използване ключалката с винтажным изглед, това е не само съда, но и изискано произведение на изкуството.

Съхранявайте и организовывайте - да Не се допуска остатъци от масла развали финала на тезгяха или на масата с помощта на тази дървена кутия за етерични масла - голям калъф за етерични масла, който има 62 слот ви позволява да съхранява и показва всички ваши бутилки с етерични масла на едно място.

Подвижни разделители: Този органайзер е с капацитет до 62 бутилки етерично масло, лак за нокти или червило.Подвижна разделител ви дава гъвкавост регулиране за съхранение на бутилки с различен размер.Съвместим с бутилки по 5 мл, 10 мл, 15 мл.

Най-добрият подарък - Колко многофункциональна кутия с етерично масло!Това е идеален подарък за вашия партньор, приятелка, гадже, семейство или учители за рожден Ден, Сватба, Свети Валентин, Ден на майката, Ден на бащата, Ден на учителя, Ден на благодарност, Нова година и някои специални празници.

Спецификация:

Материал: Дърво

Цвят: както е показано на фигура

Размер на опаковката: 28 х 28 х 9 см / 11 × 11 × 3,4 инча

Забележка:1.Моля, позволете 0-1 см грешка се дължи на ръчно измерване.pls, уверете се, че нямате нищо против, преди да предложите цена.

2.Поради разлика между различните монитори изображение може да не отразява действителния цвят на елемента.Благодарим ви!

Пакетът включва:

1× Дървена кутия етерично масло

Етикети: стъблото на дървото, органайзер за грим камък, скоростна килер кухня, съхранение на голям дървен сандък, el wood products, етерично масло от дърво, съхранение на stanimir, терраформирование марсиански дъски, организатор на бирени бутилки, изкуството на етерични масла

Брой решетки 62
Материал Дърво
Воспользуйся Всяка случайни неща
номер на модела N7MB8YY1001933
Произход CN(Origin)
Форма Площ
търговска марка OOTDTY
Стил Традиционен китайски
Спецификация 21*14*8cm
Тип Кутии За Съхранение и Бункери

Напишете отзив

2021 Нов 62 Окото Дървен Калъф За Съхранение На Етерично Масло Бутилка Етерично Масло Организатор На Mar-15

2021 Нов 62 Окото Дървен Калъф За Съхранение На Етерично Масло Бутилка Етерично Масло Организатор На Mar-15

100% чисто нов и високо качество OOTDTY Характеристики: Естествено дърво - Изработено от висококачествена борова дървесина.Здрав, лек и издръжлив.Метална закопчалка

Свързани продукти