Колоездене Комплекти Дамски Триатлонная Велосипедна Облекло Тела Планинско Колоездене Облекло Комплект Speedsuit Skinsuit Ropa Ciclismo Verano

Нов

44.21лв.

/ 88.42лв.

В наличност

Плащане:

1. Най-добрия начин за онлайн плащане веднага, можете да изберете за себе си.Ако искате други условия на плащане, моля, уведомете ни, по-рано, когато поръчвате.

2. Пълното заплащане трябва да бъде направено в рамките на 7 дни след подаване на поръчката, в противен случай резервацията ще е невалиден или отменен система.

3. Уверете се, че сте попълнили цялата подробна информация, като лице за контакт, адрес, пощенски код и телефонен номер при попълване на информацията за вашия купувача.

Доставка

1.Ние сме свободна корабоплаването въздушна поща стълб Кит, постигаме по-голямата част от страните вътре 35 ---- 55 работни дни.

2.Ние ще ви изпратим стоката в срок от 7 работни дни, след потвърждение, пълно плащане.Ако плащането не е възможно, вашата поръчка ще бъде затворена автоматично.

3. Купувачът е отговорен за всяко застрахователно дело, проблеми и щети, причинени от услугата доставка на такива инциденти, закъснения или други въпроси.Освен това, купувачът трябва да носи отговорност за всички данъци и / или такси, събирани от неговата страна.И стоките, които ще бъдат обозначени като "подарък" или "модел" за лесно митнически и по-малка такса. (Ако искате да декларират стоки, както е другото име на стоката или да посочите стойност за митниците, моля, уведомете ни, при извършване на поръчката)

Връщане и гаранция

1. Всички продукти са тествани преди да изпратите, така че, ако не сте доволни от покупката си, можете да разменяте стоки в рамките на една седмица, и вие трябва да се свържете с нас в рамките на 24 часа от получаване на вашето пазаруване

2. Разходите за доставка и обработка не се връща, а клиентът трябва да носи отговорност за всички разходи по връщане и повторно изпращане.

3. Всички върнати стоки, трябва да бъде в първоначалното им състояние, включително с кутия и аксесоари.Мъжки дефекти не може да бъде гарантирано, като счупени, надраскани и така нататък.

4. За всички подробности, моля изпратете EMS или местна поща, когато изпращате обратно.

Коментари

Ако на продукта има някакви проблеми, моля, изпратете ми съобщение за поръчка.

Аз бързо се реши този проблем.

Противоречия и лоша обратна връзка не може да реши нито един проблем.

1.Ранното потвърждение на купувача ще бъде високо оценена при получаване на стоката.

2.Тъй като вашата обратна връзка е много важно за развитието на нашия бизнес, ние искрено ви каним да оставите положителен отзив за нас, ако сте доволни от нашия продукт и обслужване.Това отнема само 1 минута, но тази 1 минута има за нас от огромно значение.

3.Моля, свържете се с нас преди да спорите или всяка отрицателна или неутрална обратна връзка.Ние ще си сътрудничим с вас за решаване на всички проблеми.Благодарим ви за разбирането!

Данък:

Ние ще обявим най-ниската стойност.Но данъци данък-това е задължението на всяко лице, купувачът трябва да носи отговорност за всички данъци.Правилно към данъчната проблем, купувачът се откаже да получи стоката, за необходимостта на купувача са отговорни за транспорта и извън дома.

Етикети: отзиви на клиентите keranique, Триатлон, дамско боди велосипеди, отзиви на клиентите aveeno, скафандър, мъжки скафандър, мнения за спирачен цилиндър, боди с дълъг ръкав колоездене, клякам на тоалетната, облекло хипи, забавна

wielerkleding 2021 набор от ciclyng
Форма Подходящ точно по размер, вземете своя нормален размер
Сезон Лято
Материал трико 100% Polyester
ropa ciclismo майо
велосипеден кожен костюм аеро три скафандър
Произход CN(Origin)
Тип 1 колоездене/колоездене/мтб/bicicleta/колоездене/цикъл/
Методи на продажба Директни продажби от Завода
Дължина На Цип Пълен
МТБ облекло pro Team UCI
maillot ciclismo ciclismo 2021
2021 колоездач cycliste internationale
Лигавник Шорти Полагане на гел
verkoopmethoden fabriek directe verkoop
Материал панталони 80% полиестер и 20% Участък и ликра
Колоездене Джърси Pad Стил Гел Дишаща уплътнение
жена велосипеден комплект Едно парче велосипеден скафандър/Триатлон
Тип Комплекти от Джърси
maiot ciclismo hombre набор от ciclyng
Материал Ликра
Пол Жени
Размер на ръкавите Къс ръкав
тип 2 колоездене skinsuit/велосипеден гащеризон/мтб облекло/bicicleta Триатлон

Напишете отзив

Колоездене Комплекти Дамски Триатлонная Велосипедна Облекло Тела Планинско Колоездене Облекло Комплект Speedsuit Skinsuit Ropa Ciclismo Verano

Колоездене Комплекти Дамски Триатлонная Велосипедна Облекло Тела Планинско Колоездене Облекло Комплект Speedsuit Skinsuit Ropa Ciclismo Verano

Плащане: 1. Най-добрия начин за онлайн плащане веднага, можете да изберете за себе си.Ако искате други условия на плащане, моля, уведомете ни, по-рано, когато поръчвате. 2.

Свързани продукти