Сшитое Поръчкови Сватбена Рокля

Нов

583.89лв.

В наличност

WhatsApp: +86 158 6242 3469

Instagram: dlove_bridal

*Фабрично Изработени по поръчка, 100% висококачествен материал и качеството на изработка.

*Ние ще свършим нашата собствена фабрика,всички наши рокли са сутиен вложки,пълна подплата, удобна за носене,имаме семките рокли около горната част на тялото, за да поддържа добра форма.

*Рокля може да бъде сшито за поръчка по собствените си стандарти.

*Ние приемаме индивидуални проекти,ако не сте намерили рокля в нашата галерия,моля, изпратете ни снимка на роклята, която търсите, и ние ще се радваме да ви предостави ценова оферта в пусне на потребителски копие или обновен стил.

*Промяна в стила на обличане е една от нашите общи практики.Ако искате специално разработено за вас рокля,което било добавено или променено на всяка рокля,моля, свържете се с нас преди да поръчате.

1.Ние ще изпратим от наличните на склад стоки в рамките на 3 работни дни след потвърждаване на вашата поръчка.

2.Безплатна доставка ePacket или Китай Пост въздушна Поща за повечето продукти, в магазина ни,той трябва да 12-30 дни,за да стигнем до вас, понякога по-дълго.Моля, разберете, че въздушна поща стълб кит актуализира информацията много бавно.Моля,не се притеснявайте, ако не можете да следите всякаква информация в сайта си, той просто се актуализира много бавно.Ако се притеснявате,моля, не се колебайте да се свържете с нас.

3.Ако имате нужда от подробности СПЕШНО,моля изберете бърза курьерское като DHL,TNT,FEDEX или UPS,то приема около 3-7 дни,но тази цена перевозкы на пратката нуждите на спешна,моля да се свържем ние преди да направите поръчка по поръчка.По-добре да ни каже, когато ви е необходим продукт.

4.Ако поръчате стоки в големи количества,дори ако сте избрали ePacket или Китай Пост въздушна Поща,ние ще ви ги бързо експрес.

1.Обратната връзка е много важна за нас, силата ни осигури по-добро обслужване.Искрено ви да оставите положителен отзив за нас,ако сте доволни от нашия продукт и услуга, благодаря ти :)

2.Ако не сте доволни от нашия продукт и не ни оставяте да знае какъв е проблемът,но само за да оставите отрицателен натиск, това ще бъде безсилна за решаването на проблема, вие нищо няма да получите и не се удовлетворенное решение.Предлагаме ви да се свържете с нас,преди да ни дадете чист или отрицателна обратна връзка, за да можем да изпратим на коригиращи действия.Моля, не се колебайте да се свържете с нас, ако имате някакви проблеми.:)

Етикети: рокля златна коприна, китайското секси бяла рокля, рокля за жените, китайското рокля от коприна, рокля индианец, выпускное рокля за 8-ми клас, рокля за лятото, рокля дамско, перлена рокля дете, выгоревшее бархатное рокля

За Бременни Жени No
Произход CN(Origin)
Дължина На Роклята Дължина на пода
Влак Chapel Train
Деколтето О-образно деколте
Вграден сутиен ДА
Тип елемент Сватбени Рокли
Украса Beading, Яка
Дължина ръкав(см) Пълен
Силует Сабя
Плат, Булчински Рокли Дантела
търговска марка DLOVE BRIDAL
Задната част на конструкцията Илюзия
Талия Натурални
Стил Ръкави Редовен
Елемент на модата Илюзия
Реални Снимки ДА

Напишете отзив

Сшитое Поръчкови Сватбена Рокля

Сшитое Поръчкови Сватбена Рокля

WhatsApp: +86 158 6242 3469 Instagram: dlove_bridal *Фабрично Изработени по поръчка, 100% висококачествен материал и качеството на изработка. *Ние ще свършим нашата собствена фабрика,всички

Свързани продукти