20 бр/лот Пирамида Плаващи Амулети Ръчно изработени САМ за Стъклени Медальони

Нов

4.80лв.

В наличност

Бързо детайл:

Материал: сплав

Подробна Картина:

Информация за цвят:

1. Ние показваме стил и цвят от всеки продукт, с помощта на нашите подробни снимки и описания.

2. Моля, прочетете и разберете описание цвят преди пускането на поръчки.Ако не сте сигурни в каквато и да е информация, моля, пишете ни на електронна поща за получаване на разяснения.

3. Истинският цвят на елемента може да се различават малко от изображения, показани на уеб сайта, причинени от много фактори, като например различна яркост на монитора на вашия компютър, различен яркостта на светлината от сайта, където ние фотографируем.

4. Моля, внимателно изберете вашия продукт и задайте всички въпроси преди да си купите.Ние ще отговорим на А. С. А. П.

Срок за доставка:

1. Като правило, стоките ще бъдат доставени в рамките на 5 работни дни след получаване на пречистена плащане.Ако някои от продуктите, които сте поръчали не са налични на склад, ние ще се свържем с вас, за да удължи срока за доставка.

2. Вносни мита, данъци и такси не са включени в цената на стоката или разходите за доставка.Тези разходи са отговорност на купувача.Моля, свържете се с митниците вашата страна, за да се определи какви ще бъдат тези допълнителни разходи, преди покупка.

Коментари:

ако имате някакви проблеми или не сте доволни от нашия продукт и услуга, моля не се колебайте да се свържете с нас по всяко време, преди да напусне другата обратна връзка ние ще ви отговорим в рамките на 48 часа.Благодарим ви!Добре дошли пазарувате h Ако сте доволни от нашето обслужване и продукт, ние очакваме положителна обратна връзка и 5 звезди подробен рейтинг за продавача, ние ще направим същото и за вас.ere!

Защо избра точно нас?

1.Гарантируйте веднага най-ниската цена от фабриката.

2. Строг контрол на качеството, добро качество на продуктите.

3.10-годишният търговец на едро на вътрешния опит.

4.Отличен екип на международната търговия, никаква обратна връзка за комуникация бариера за плащане в рамките на 24 часа.

5.Професионален център за R&D(OEM/ODM, възможността за самостоятелно проектиране)

Етикети: пирамида на фън шуй, медна пирамида, orgonite, енергийна пирамида, кубическая пирамида, стъклена пирамида, оргонитовая пирамида, египетска пирамида, пирамидални играчка, пирамидална камък

Стил Класически
Тип елемент Гадания
Добре или Модерен Модни модели
Материал Планински кристал
Вид на талисмани Цветя
Произход CN(Origin)
Тип на метали Цинк сплав

Напишете отзив

20 бр/лот Пирамида Плаващи Амулети Ръчно изработени САМ за Стъклени Медальони

20 бр/лот Пирамида Плаващи Амулети Ръчно изработени САМ за Стъклени Медальони

Бързо детайл: Материал: сплав Подробна Картина: Информация за цвят: 1. Ние показваме стил и цвят от всеки продукт, с помощта на нашите подробни снимки и описания. 2.

Свързани продукти