Посеребренный OCC Екранировка Кабел За Слушалки Hifiman Sundara Ananda HE1000se HE6se he400i he400se Arya LN007078

Нов

75.07лв.

В наличност

За страна музикален плейър ние можем да предложим на

3,5 mm 3 полюс (стерео) Съединители,

3,5 мм 4-щифта балансирани съединители,

2.5 mm 4 полюсная балансирана вилица,

4.4 мм Plug балансиран,

XLR 4 Щифта на щепсела,

XLR 4 Щифта на щепсела,

Двоен XLR 3 Щифта на щепсела,

Двоен XLR 3 Щифта на щепсела,

6,5 мм Plug,

4 в 1 включете щепсела,

Вилица за Iphone,

Въведете C plug, за да изберете.

Страна на слушалки или на сондата слушалки същата, както на външен вид, показан на нашите снимки.Слушалка или пин слушалки не са достъпни за избор и настройки.

Моля, обърнете внимание: Страна жак за слушалки-това е устройство с 3.5 мм.

С медна экранирующим слой OCC "Litz"+ сребърно покритие тел (вътре) въз основа на проекти.С помощта на този кабел можете да получите по-ясен звук на Hifi.

Кабел, който ни помага да се смекчат отрицателните последици, които може да се случи с тел (и с течение на времето).Всички наши кабели се използват фините эмалевое покритие бръснач на всяка една тънка нишка.Това дава възможност на всяка нишка да действат независимо един от друг, докато тя не бъде припаяна в крайната точка.С помощта на това фино эмалевого покриване на бръснач на всяка направления можете също така устраняете проблеми, които могат да възникнат с не-алуминиеви джанти кабели, като например окисляването.

Този кабел е много мек,да звучат по-добре, отколкото един обикновен кабел, с висока средна ниска честота е много балансиран.Това е кабел с висока разделителна способност.Лек дизайн с добра кука за слушалки (някои модели без кука за слушалки).Можете да се отървете от earhook (ако имате Earhook) самостоятелно, ако това не ви харесва.Комфорт и гъвкавост и непревзойденны.

Съвети: 3,5 мм 4-щифта балансиран с щепсел (Бал) кабел работи на плейъра серия Hifiman ( R2R2000 и т.н.) , плейъра Qulcos qa361 , плейъра COWON PLENUE S , Ж, AUDIO FA2 XS03 и други плейъри, свързани с пристанищата.Iphone мобилен телефон или обикновен плеър не може да работи (от едната страна няма да има звук, ако използвате 3,5-мм балансиран кабел за тях).

Ако не разполагате с професионален музикален плеър, Hifi, моля, изберете 3,5 мм 3 щифта штекерный кабел.

Моля, обърнете внимание, че изображението е само за справка,някои части могат да се различават от снимките, моля, направете обект като стандарт.Ние имаме право на окончателно тълкуване.

Нашият кабел за слушалки основно се използва в модели слушалки, посочени в нашата заглавие или описание.Други слушалки, които не могат да бъдат използвани на 100% гарантирано.Ако не сте сигурни дали можете да използвате нашия кабел за слушалки на вашия наушнике, моля, изпратете съобщение, за да се свържете с нас, за да потвърдите, в противен случай купувачът трябва да носят отговорност за последствията.Ние имаме право на окончателно обяснение.Ако закупите нашите продукти, това означава, че вие знаете и сте съгласни с настоящото споразумение.

Етикети: хифиман сундара, ethernet hub, зубоврачебная модел тример, хифиман, beat wireless, hifiman he400i amp, a2dc, главоболие телефон, балансиран кабел sundara, тел слушалки hifiman

Пакет No
Документ Няма
Произход CN(Origin)
Тип Казвай
Характеристика Няма
Опаковка Найлонова торбичка
B Конектор Казвай
Приложение MP3 / MP4 плейър
търговска марка Всеки
Бягство Не Е Защитен
номер на модела HE1000se HE6se he400
Жак И Казвай
Пол Мъж-Мъж

Напишете отзив

Посеребренный OCC Екранировка Кабел За Слушалки Hifiman Sundara Ananda HE1000se HE6se he400i he400se Arya LN007078

Посеребренный OCC Екранировка Кабел За Слушалки Hifiman Sundara Ananda HE1000se HE6se he400i he400se Arya LN007078

За страна музикален плейър ние можем да предложим на 3,5 mm 3 полюс (стерео) Съединители, 3,5 мм 4-щифта балансирани съединители, 2.5 mm 4 полюсная балансирана вилица, 4.4

Свързани продукти