Мимоза Форма На Силикон Скърпвам Торта Декорация Инструменти Sugarcraft "Бисквитки" На Cupcake Шоколад За Печене Мухъл

Нов

2.77лв.

/ 3.45лв.

В наличност

Инструкции: 1.Измийте добре и подсушете силиконовата форма и леко поръсете я царевично брашно, за да се улесни освобождаването. 2.Сложете формата на равна твърда повърхност.Равномерно и плътно тласък паста във форма, не переполняя си. 3.Разточете паста по форма с точилка.Уверете се, че всички зони са пълни, а основата е плоско. 4.Шпатула изрежете излишната паста с ръбове. 5.Обърнете формата и внимателно освободете паста върху чиста повърхност.Моля, обърнете внимание: Инструменти, използвани за работа с храни, трябва да се съхраняват отделно от инструментите, използвани с непищевыми материали.

Забележка:

1. Поради разлика между различните монитори изображение може да не отразява действителния цвят на елемента.Ние гарантираме, че стилът е същият, както е показано на снимките.

2. Защото причината за изображения, продукт на реалните размери, не е толкова голяма, колкото си мислиш .Моля, позволете на 1-3 мм грешката се дължи на ръчно измерване.Така че внимателно да го разберете или преди да купите.

Етикети: краката своята практика за iphone xr

Секси внушающий No
Непристойная Снимка No
Тип Инструменти За торта Прес-форми
Материал Силикон
Документ FDA, УЕП, LFGB, CIQ, CE / EU, SGS
Характеристика Опазване на околната среда
номер на модела G380
Тип Инструменти за Торта
Цвят Сив
търговска марка фэнъин

Напишете отзив

Мимоза Форма На Силикон Скърпвам Торта Декорация Инструменти Sugarcraft

Мимоза Форма На Силикон Скърпвам Торта Декорация Инструменти Sugarcraft "Бисквитки" На Cupcake Шоколад За Печене Мухъл

Инструкции: 1.Измийте добре и подсушете силиконовата форма и леко поръсете я царевично брашно, за да се улесни освобождаването. 2.Сложете формата на равна твърда повърхност.Равномерно

Свързани продукти