Малки Slack пръти за Шкафове Шкафные Пръти за шкафове RV Хладилник, Извити пръти 11,8-19,6 инча, 6 опаковки (черен)

Нов

16.63лв.

/ 22.17лв.

В наличност

Тегло на мечка: Това пружинен натяжной прът може да издържи 2,2 кг.Моля, използвайте стреч пръти в рамките на выдерживаемой натоварване.

Регулируема дължина: Той може да бъде разширена с 11.8 инча до 19,6 инча като теглително прът кабинет, шкафного пръчка.Моля, приложете към област, която има достатъчно сила.

Мулти-приложение: Регулируеми кутия slack пръти, 6 броя за организация на гардероба, рафтове, шкафове.Може да се използва за съхранение на вещи на рафта.Използва се в качеството на разделител шкафове.Отличен за леки пердета на тесните прозорци.Можете също така да направите със собствените си ръце вградена система за шкафове.

Като RV трейлър хладилник, бар, държи на храна и напитки на място по време на пътуване, предотвратява мръсни разливи.

Лесен за инсталиране, с регулиране на дължината и да го хоризонтално.

Технически характеристики:

Широко приложение: използва се като корниз за пердета, използвани в каравана за пътуване, така че нещата не сдвигались, в книжарница шкаф, шкаф, тоалетна, килер и хладилник

Лесна инсталация: развийте вътрешен въртящ се прът до необходимата дължина, около 3-5 см по-дълъг от реалното краткия разстоянието между двете страни на обекта, леко наклонете прът между двете страни на обекта, внимателно направете прът паралелни на пода, подпрял го на пружина.

Цвят:черен

Материал:Высокоуглеродистая стомана

Размер:30-50см

Съдържание на опаковката:

6 x Затягане на пръти

Само посоченото съдържание на пакета, както и други продукти, които не са включени.

Забележка: Светлинна стрелба и различни дисплеи може да доведе до това, че цветът на елемент от картината е малко по-различен от реалния.Допустимата грешка на измерване е +/- 1-3 виж

Доставка:

При поръчка, моля, изберете начин на доставка и заплащане на поръчката, включително разходите за доставка.Можем да доставим продуктите в рамките на 7 дни след завършване на плащане.

Ние не гарантираме срока за доставка на всички международни пратки, поради разликите във времето на потребителски почистване на отделните страни, които могат да повлияят върху това, колко бързо вашият продукт ще бъде тестван.Моля, обърнете внимание, че купувачите са отговорни за всички допълнителни митнически такси, брокерски такси, мита и данъци върху вноса в страната си.Тези допълнителни такси могат да се налагат в момента на доставката.

Ние няма да се върне цената за доставка за отказ от доставка.

Цената на доставката не се включва никакви данъци върху вноса, и купувачите носят отговорност за митнически такси.

ВРЪЩАНЕ:

Ние правим всичко възможно, за да осигуряваме на нашите клиенти възможно най-добре.

Ние ще ви върнем парите, ако се върнете стоката в срок от 15 дни от датата на получаване на стоката по някаква причина.Въпреки това, купувачът трябва да се увери, че върнатите стоки са в първоначалното им състояние.

Етикети: удължител на пръта, керванът на автобуса, прът на притежателя на, къмпинг rv, прът скоба, летовник, скоба корниз корниз, основен душ, хидравличен гребец, корниз за баня

Материал Метални
Произход CN(Origin)

Напишете отзив

Малки Slack пръти за Шкафове Шкафные Пръти за шкафове RV Хладилник, Извити пръти 11,8-19,6 инча, 6 опаковки (черен)

Малки Slack пръти за Шкафове Шкафные Пръти за шкафове RV Хладилник, Извити пръти 11,8-19,6 инча, 6 опаковки (черен)

Тегло на мечка: Това пружинен натяжной прът може да издържи 2,2 кг.Моля, използвайте стреч пръти в рамките на выдерживаемой натоварване. Регулируема дължина: Той може да

Свързани продукти