Нова Мода Crystal Crown Кралица Пръстени Пънк Марка Femme Сватба, Годеж За Жени Бижута

Нов

1.87лв.

/ 2.52лв.

В наличност

77772 ИЗБЕРЕТЕ НАЙ-ДОБРИЯТ ITESM ЗА ВАС

Размерът на САЩ 5-9

Начин на плащане

Ние приемаме само Условно депозиране с кредитна карта, Western Union.

Моля, платете в рамките на 7 дни от датата на поръчка.

Условия На Доставка

Стандартно обслужване-въздушна поща стълб Кит или въздушна поща стълб на Хонг конг.

Експресна услуга-China Post EMS.

Изпращаме в понеделник ?Събота, с изключение на официалните празници.Моля, изпратете ни електронно писмо, ПРЕДИ да плати, ако искате да промените адреса за доставка.

Стандартно обслужване отнема около 18-25 работни дни.Моля, обърнете внимание, че тази услуга НЕ се проследява.

Експресна услуга отнема около 10-15 работни дни.Той се следи на сайта на пощенски клон на страната или (уеб сайт Китай EMS).

Време за доставка в празничния сезон (Коледа, Китайската Нова година и т.н.) Може да бъде повече от обичайното.Моля, добавете още 5-10 дни, като забавяне.

Срок за връщане

В случай, ако получите дефектна стока, клиентът има до 7 дни от датата на получаване да поиска връщане или замяна за нов.

В случай, ако сте получили грешен елемент, елементи трябва да бъдат??В случай, ако сте получили грешен продукт, Продуктите трябва да бъдат върнати в първоначалното и неизползвано състояние и трябва да бъде в оригиналната кутия и опаковка.

Ние не позволяват възстановяване или замяна поради промени мнения.Моля, прочетете всичко на описанието, дадено като ръководство, преди да направите залог.В това време, като на всяка стъпка бе направена, за да се уверите, че ние пращаме правилния продукт, ще бъде случаят, когато получавате на стоки, които се различават от описанието.В такъв случай молим ви незабавно да се свържете с нас, за да можем да се поправи ситуацията.Вашето удовлетворение е много важно за нас и ние ценим вашият бизнес.

За нас

След 4 години успешни продажби в eBay, ние решихме да започнем нашите нирвана.Ние сега сме специализирани в жените?Мода за деца.Ние ценим всеки отделен клиент, както и на едро купувача.Нашият склад се намира в Yiwu, най-малко на продукта на пазара в Китай.Ние предлагаме на нашите клиенти една невероятна икономия в сравнение с цените, предлагани от традиционните търговци на дребно на сходни или идентични стоки.Ние предлагаме носители на езика за обслужване на клиенти на английски, френски и китайски.

Не се колебайте да се свържете с нас по всяко време, преди и след покупката; ние се стремим към вашата 100% удовлетвореност на клиента.Ние подкрепяме нашите задължения, отлично обслужване, 100% пълна връщането на парите и гаранция за удовлетвореност на клиентите.

Залагайте С Увереност!

Обслужване и обратна връзка

Вашето удовлетворение и положителна оценка са много важни за нас.Моля, оставете положителна оценка и да ни оценка е 5 звезди, ако сте доволни от нашите стоки и услуги.

Ако имате някакъв проблем с нашите продукти или услуги, моля, не се колебайте да се свържете с нас, преди да напусне отрицателна обратна връзка.Ние ще направим всичко възможно за решаване на всички проблеми и ще ви предоставим най-доброто клиентско обслужване.

Етикети: пръстен възел, широк пръстен, пръстен сря, корейското пръстен, пръстен 9 мм, пръстен клони, пръстен бяло, закрутка пръстени, каучук 8 мм, 004 пръстен

Съвместимост Всичко, Което Е Съвместимо
номер на модела 68FEMDT8R11027
Тип на блока парче
Широчина на повърхността Друго
Добре или Модерен Модни модели
Тип на метали Цинк сплав, Посеребренный
Стил МОДЕРЕН
Функция тракер настроението
Пол Жени
Тип инсталация Инсталиране На Клипса
Произход CN(Origin)
Материал Crystal
Форма\модел непостоянен
Тип елемент Пръстени
Вид на пръстените Годежни пръстени
Случай Сватба

Напишете отзив

Нова Мода Crystal Crown Кралица Пръстени Пънк Марка Femme Сватба, Годеж За Жени Бижута

Нова Мода Crystal Crown Кралица Пръстени Пънк Марка Femme Сватба, Годеж За Жени Бижута

77772 ИЗБЕРЕТЕ НАЙ-ДОБРИЯТ ITESM ЗА ВАС Размерът на САЩ 5-9 Начин на плащане Ние приемаме само Условно депозиране с кредитна карта, Western Union. Моля, платете в рамките

Свързани продукти