12 Инчов 3D Извит Екран Мобилен Телефон Усилвател Акрилни 3D Екран Лупа Многофункционален Мързелив Поддръжка

Нов

3.97лв.

/ 5.29лв.

В наличност

Характеристики:

1. Дъга, екран: Конструкцията на златния екрана кривина отговаря на кривизне човешките очи, какво прави хората по-удобни за наблюдение.

2. Ясна картина: Тази екранна лупа поддържа голям экранный дисплей, ясен дисплей, ярко изображение и по-добра светлинна пропускливост.

3. Приложение: Тази екранна лупа мобилен телефон, можете да дадете на децата и семейството си, така че те могат да гледат на екран на разстояние и защита на тяхното здраве.

4. Силното засмукване дефлектор: гума силен адсорбционный дефлектор, твърдо да държи телефон, не позволявайте на телефона да се движат.Не позволявайте на телефона да падне.

5. Добра устойчивост на натиск и удар вискозитет: Въпреки, че това е извита конструкция на екрана.Но той има силна способност да издържат на налягане.Добри физични свойства.

Описание:

Екранна лупа мобилен телефон изобретение не е светлинни смущения, може да предпази очите, удобен за переноске и се използва за усилване на екрана на мобилен телефон.

Технически характеристики:

Материал: ABS + акрил

Размер: 250 * 160 * 20 ММ

Цвят: Черен

Размер на екрана: 12 инча

Комплектът включва:

1 * 12 Инча Усилвател На Екрана На Мобилен Телефон

Бележки:

1. Поради разлика между различните монитори изображение може да не отразява действителния цвят на елемента.Ние гарантираме, че стилът е същият, както е показано на снимките.

2. Моля, позволете малка разликата в размера се дължи на различни ръчни измервания.

Етикети: popsocket, телефонна поддръжка, кола mobil, притежателят на телефона, стойка mobil, държач за пръстите, пръстен на палеца на притежателя на, притежател на мобилен телефон, тенис на притежателя на телефона, титуляр на пръста си телефон

Зарядно устройство No
Съвместим марка Универсален
търговска марка ЛЕШП
Произход CN(Origin)
Характеристики Никакви Функции
Има Високоговорител No

Напишете отзив

12 Инчов 3D Извит Екран Мобилен Телефон Усилвател Акрилни 3D Екран Лупа Многофункционален Мързелив Поддръжка

12 Инчов 3D Извит Екран Мобилен Телефон Усилвател Акрилни 3D Екран Лупа Многофункционален Мързелив Поддръжка

Характеристики: 1. Дъга, екран: Конструкцията на златния екрана кривина отговаря на кривизне човешките очи, какво прави хората по-удобни за наблюдение. 2. Ясна картина:

Свързани продукти