Регулируема Умен Спортен Обръч С Масажно Топката Тънка Талия Кръг Коремна Тренировка Обръч Пръстен Домашен Фитнес Зала Фитнес Загуба На Тегло Инструмент

Нов

91.74лв.

/ 114.68лв.

В наличност

Умен Спортен Обръч Преброяване На Фитнес С Масажно Топката Регулируема Спининг За Тънка Талия Коремните Упражнения Фитнес Зала Обръч Домашна Тренировка

Информация за продукта

Име: Магически Умни обръчи

Цвят: розово, синьо и лилаво

16 секции, може да се регулира в съответствие с вашата талия

Размер

костюм за талията по-малко 100-135 см

Оферта

Обръч може да се състои от секции, които могат да увеличат или намалят броя на слайдове в основата на корпуса за регулиране размера на талията.

Можете да си купите повече секции,а след това да ги обличат, за цялото си семейство и приятелите си.

Характеристики

1. Той е подходящ за мъже, жени и деца.Подходящ за кръста и завъртане на кръста в продължение на дълго време, не пада.

2. Смогите да се използва в различни применениях, за спасение от постнаталното, офис заседналия, и обръчи и соответствующи за защитниците спортове.

3. Упражнение обръч може бързо да се консумират мазнини на тялото и премахва умората.

Бележки:

Поради грешка на измерване,моля,моля, разликата в 2-3 см ,от светлината на снимане, моля, има малка разлика в цвета.И се свържете с мен,ако имате някакви проблеми, аз винаги ще ви чака тук.

1) Ние приемаме Alipay, West Union, TT.Всички основни кредитни карти се приемат чрез сигурна плащане процесор НАБИРАТЕЛНИ.

2) Плащането трябва да бъде в рамките на 3 дни от датата на поръчка.

3) Ако не можете да направите своята поръчка веднага след приключването на търга, моля, изчакайте няколко минути и опитайте отново за Плащане, която трябва да бъде завършен в рамките на 3 дни.

1. СВЕТОВНАТА ДОСТАВКА. (С изключение на някои страни и APO/FPO)

2. Поръчки се обработват своевременно след потвърждаване на плащането.

3. Ние изпращаме стоки е само за потвърдена адреси на поръчката.Вашият адрес на поръчката ТРЯБВА да СЪВПАДА С вашия адрес за доставка.

4. Показани изображения не са действително стока и са предназначени само за ваша информация.

5. ВРЕМЕТО за ПРЕМИНАВАНЕ на УСЛУГИ се предоставя на превозвача и изключва почивните и празнични дни.Транзитно време може да варира, особено в празничен сезон.

6. Ако не сте получили своята пратка в рамките на 45 дни от момента на плащане, моля, свържете се с нас.Ние отследим изпращането и ще се свържем с вас възможно най-скоро с отговор.Нашата цел е задоволяване нуждите на клиентите!

7. Поради състоянието на запасите и на разликата във времето, ние ще изберем доставка на стока с първата ни достъпни на склад за бърза доставка.

8. Време за доставка:

1. Имате 7 дни, за да се свържете с нас и на 30 дни, за да го върне от датата на получаването му.Ако този продукт е на ваше разположение повече от 7 дни, той се счита за използван, и НИЕ НЯМА да ВИ ИЗДАДЕМ на ВРЪЩАНЕ ИЛИ ПОДМЯНА.ИЗКЛЮЧЕНИЯ НЕ СЕ СЛУЧВА!Цената на доставката се заплаща както от продавача, така и купувача на половина.

2. Всички върнати стоки, ТРЯБВА да БЪДЕ в оригинална опаковка, и вие ТРЯБВА да ни ДАДЕ номер за проследяване, доставка, конкретната причина за връщане и вашият po#.

Етикети: Форма, пяна за фитнес зала, сензорен екран дигитайзер за infinix, мъжете инструменти жени, колан хулахуп, стегнат фитнес зала, спортни съоръжения жени, тимлун, масаж хула хоп обръч, обръч спорт

Възраст 10-45 години
Характеристики Домашни видове спорт, прибиращи се и сменяем в hula-обръч
Отдел име Жени
номер на модела Интелигентен Спорт Hup hooulae hup
Произход CN(Origin)
Функция загуба на тегло, Упражнение
Цвят Бял
Име Умен спортен обръч

Напишете отзив

Регулируема Умен Спортен Обръч С Масажно Топката Тънка Талия Кръг Коремна Тренировка Обръч Пръстен Домашен Фитнес Зала Фитнес Загуба На Тегло Инструмент

Регулируема Умен Спортен Обръч С Масажно Топката Тънка Талия Кръг Коремна Тренировка Обръч Пръстен Домашен Фитнес Зала Фитнес Загуба На Тегло Инструмент

Умен Спортен Обръч Преброяване На Фитнес С Масажно Топката Регулируема Спининг За Тънка Талия Коремните Упражнения Фитнес Зала Обръч Домашна Тренировка Информация за

Свързани продукти