Нов Модерен Градински Ръкавици Дебели и Здрави, Меки и Устойчиви На Гумата Кухненски Градински Мясницкие Ръкавици Инструмент Транспортен Градина

Нов

5.32лв.

/ 11.08лв.

В наличност

[CustomizedpruductTemplate] [/CustomizedpruductTemplate]

Описание:

Еластичен дизайн на китката може да се предотврати попадането на мръсотия и боклук вътре ръкавици, че не проколет ръка, осигурявайки ви естествен и гъвкав опит.

Елегантен и носене, подходящ за работа, градинарство, защита от шофирането под наем, заваряване, огнеупорни рязане, градинарство, механична работа и т.н.

Тези ръкавици за рязане ръкавици притежават отлична устойчивост и гъвкавост, защото шев е далеч от дланта на ръката си.Предпазват от изгаряния, порязвания и механична употреба на ръкавици.

Защитни ръкавици, изработени от кожа и се чувстват много комфортно.Той не само дебел и здрав, но и мек и мек.

Технически характеристики:

Размер: L 26*10*3 см(10.24*3.94*1.18") / XL 27*11*3 см(10.63*4.33*1.18")

Материал: Воловья кожа

Бележки:

1. Моля, позволете 1-3 см отклонение на измерване от-за ръчно измерване.

2. Поради различни монитори и светлинния ефект действителния цвят на елемента може да се различават малко от цветове, както е показано на снимките.Благодарим ви!

1 Чифт Х Градински Ръкавици

1. СВЕТОВНАТА ДОСТАВКА. (С изключение на някои страни и APO/FPO)

2. Поръчки се обработват своевременно след потвърждаване на плащането.

3. Ние изпращаме стоки е само за потвърдена адреси на поръчката.Вашият адрес на поръчката ТРЯБВА да СЪВПАДА С вашия адрес за доставка.

4. Показани изображения не са действително стока и са предназначени само за ваша информация.

5. ВРЕМЕТО за ПРЕМИНАВАНЕ на УСЛУГИ се предоставя на превозвача и изключва почивните и празнични дни.Транзитно време може да варира, особено по време на празниците.

6. Ако не сте получили своята поръчка, след 30 дни от момента на плащане, моля, свържете се с нас.Ние ще проследим вашата поръчка и ще се свържем с вас възможно най-скоро.Нашата цел е задоволяване нуждите на клиентите!

7. Време за доставка:

1. Имате 7 дни, за да се свържете с нас и на 30 дни, за да го върне от датата на получаване.Ако продуктът е на ваше разположение повече от 7 дни, тя ще се счита за използван, и НИЕ НЯМА да ви ИЗДАДЕМ на ВРЪЩАНЕ ИЛИ ПОДМЯНА.ИЗКЛЮЧЕНИЯ НЕ СЕ СЛУЧВА!

Цената на доставката се заплаща както от продавача, така и купувача на половина.

2. Всички върнати стоки, ТРЯБВА да БЪДЕ в оригинална опаковка, и вие ТРЯБВА да ни ДАДЕ номер за проследяване, доставка, конкретната причина за връщане и id на вашата поръчка.

3. Ние ще ВИ върнем ПЪЛНАТА СУМА, ПЕЧЕЛИВШ залог след получаване на стоката в първоначалния му състояние и опаковка, с всички включени компоненти и аксесоари, СЛЕД като Купувачът и Продавачът да бъдат анулирани транзакция с Energybg.eu.ИЛИ можете да изберете замени.

4. Ние ще носят цялата разходите за доставка, освен ако продуктът(ите), не така се рекламира.Дефектните стоки ТРЯБВА да БЪДЕ споделена и върнати с оригинална опаковка, ако е възможно.Трябва да ни кажете какво е дефект и да ни даде вашия номер на поръчка.

Етикети: ръкавица срещу разрез, татуировка ръкавици, Продукт, стоманена ръкавица, ръкавица за работа, метална ръкавица, изрязани ръкавица, кожени ръкавици, работа с ръкавици, месар

Документ Няма
Дължина ръкавици Китката
Произход CN(Origin)
търговска марка аллоэт
Отдел име Възрастен
Материал Коровья кожа

Напишете отзив

Нов Модерен Градински Ръкавици Дебели и Здрави, Меки и Устойчиви На Гумата Кухненски Градински Мясницкие Ръкавици Инструмент Транспортен Градина

Нов Модерен Градински Ръкавици Дебели и Здрави, Меки и Устойчиви На Гумата Кухненски Градински Мясницкие Ръкавици Инструмент Транспортен Градина

[CustomizedpruductTemplate] [/CustomizedpruductTemplate] Описание: Еластичен дизайн на китката може да се предотврати попадането на мръсотия и боклук вътре ръкавици, че не проколет ръка, осигурявайки

Свързани продукти