Безплатна Доставка, 720 бр./лот 3 мм, черен цвят, Китайски Високо Качество Crystal Beacon Мъниста

Нов

7.41лв.

/ 11.94лв.

В наличност

Безплатна Доставка, 720,576,288,144 бр./Лот Китайски Високо Качество Crystal Beacon Мъниста

Предмет: Кристални Биконовые мъниста

Стил: #5301/#5328

Размери: 3мм,4мм,5мм,6мм,8мм ект

Форма: Двойно Изпъкнала

Материал: Кристално стъкло

Качество: AAA, Китайското Топ Качество

Conidition: 100% Чисто Нов

Цвят: над 70 вида цветя.свържете се с нас, ние можем да ви изпрати нашата цветова диаграма за ваша информация.

Опаковка: 3мм 720шт/торба ,4мм 720шт/торба,5мм 576шт,6мм 288шт,8мм 144шт/чанта

Употреба: проектиране кристални колиета, кристални гривни, кристални суспензии, кристалните пръстени, кристалните обеци, кристални осветителни тела, кристални врати пердета и така нататък

Условия На Доставка

· Ние ще доставим стоките на адреса за доставка, който сте оставили в Energybg.eu.За да можете да получите пратката нормално, моля внимателно попълнете своя адрес за доставка.

· Ние можем да изпратите подробности за 3-7 работни дни след получаване на пречистена плащане.Всяка пратка ще има който проследява номер за вашето проследяване.

· За безплатна доставка, нашият стандартен начин на доставка-поща на Китай.Това обикновено отнема 10-25 дни, за да пристигнат в повечето страни.Но в някои страни или в селските райони това може да отнеме още повече време, поради нечастых авиокомпании или досмотров митниците.

· Ако спешно искате да получите продукта или услугата Поща на Китай не обхваща вашата страна, можете да изберете експресна доставка през DHL, UPS, TNT, FEDEX, и EMS.В крайна сметка, UPS Worldwide Express Saver, можете да получите доставка в рамките на 1-3 работни дни, след като ние ще изпратим на пратката, но това е по-скъпо; DHL, UPS, TNT, FEDEX, това ще отнеме около 3-5 работни дни, преди да получите пратката.По EMS, това ще отнеме 5-8 дни преди вашето място.

· За да ви не трябва да се плащат митнически такси, ще я обяви като "безплатен Подарък" или "Проба" на по-ниска обявена стойност.Но това не се отразява на общата цена, която ще платите, или пазарна стойност на стоката.Ако той не изпълни в някои страни с различни тарифни правила, купувачът носи отговорност за данъци, митница и всички други такси по време на доставка!

· Ако не получите стоката в рамките на 30 дни след поръчката, моля, пишете ни директно.Ние ще бъдем с вас, за да реши дело.Моля поверете на нас, ние ще ви предоставим най-доброто обслужване с честна ориентация.

Забележка: 1) Поща на Китай е достъпна само в 26 страни: Австралия, Австрия, Белгия, Бразилия, Канада, Дания, Франция, Германия, Ирландия, Израел, Италия, Япония, Корея, Малайзия, Нова Зеландия, Норвегия, Полша, Русия, Сингапур, Испания, Швеция, Швейцария, Тайланд, Турция, Обединеното Кралство, САЩ.

2) Работното време на Корабната компания: понеделник ?Петък, с изключение на празнични дни

Плащане

· Можете да платите с нас чрез Energybg.eu Набирателни чрез своята банкова карта .Пълното заплащане трябва да бъде направено в рамките на 15 дни след пускането на поръчката.

Етикети: залози xr

Клас ААА, Китайски Топ Качество
Името На Itme Кристални Двояковыпуклые мъниста
търговска марка ФЕЙХУАЛИНГ
номер на модела 5301
Вид на продукта Мъниста
Конидиция Добро качество и напълно Нова
Възможни цветове 73 цвят, моля, проверете нашата цветова схема
Воспользуйся аксесоари за колиета, Гривни, Пръстени, Обеци, и т.н.
Диаметъра на продукта 3mm
Техника Покритие
Друг Наличен Размер 3 мм, 4 мм, 5 мм, 6 мм, 8 мм, и т.н.
Материал Crystal

Напишете отзив

Безплатна Доставка, 720 бр./лот 3 мм, черен цвят, Китайски Високо Качество Crystal Beacon Мъниста

Безплатна Доставка, 720 бр./лот 3 мм, черен цвят, Китайски Високо Качество Crystal Beacon Мъниста

Безплатна Доставка, 720,576,288,144 бр./Лот Китайски Високо Качество Crystal Beacon Мъниста Предмет: Кристални Биконовые мъниста Стил: #5301/#5328 Размери: 3мм,4мм,5мм,6мм,8мм ект Форма:

Свързани продукти