MOSKY guitar effect pedal Drive Ultimate Overdrive Guitar Effect Pedal Full Metal Shell True Bypass За Музикални Инструменти

Нов

73.39лв.

/ 87.37лв.

В наличност

Характеристики:

Висококачествена педала на китарен ефект ultimate drive с истински поддръжка байпас.

Тръбен прекалено силно и сетивна реакция.

Преминете HP/LP(High Peak/ Low Peak) се превежда на педал с чисто ускоряване на маниакална, нагруженное сустейном изкривяване.

С регулатори на силата на звука, с и тембър.

Led светлини за индикация на ефекти или състоянието на байпаса.

Компактен размер с изцяло метален корпус, преносими и трайни.

Технически характеристики:

Материал: Метал

Вход на сигнала: 1/4"Моно жак

Изход за сигнал: 1/4"Моно жак

Източник на захранване: адаптер dc 9 (отрицателна полярност вътре)

Размер на елемента: 11.5 * 6.5 * 3.8 см / 4.5 * 2.6 * 1.5 в

Тегло на продукта: 290 г / 10,2 грама

Забележка:

Захранващ Адаптер в комплекта не е включена.

Моля, използвайте адаптер за захранване, полярността, чийто положителен полюс отвън и отрицателен полюс вътре.В противен случай продуктът може да работят неправилно.

Списък на пакетите:

1 * Педала ефекти

Доставка:

1.Ние гарантираме превозва стоки извън плащане в рамките на 24-72 часа след потвърждаване на обезщетение с изключение на празника.

2.Ние ще достави поща на Китай,HKpost EMS,DHL,Fedex,по ваш избор като направите поръчка поръчки .

3.Ако не се получи стоката през 45 дни,моля не се колебайте да се свържете с нас.Ние ще положим всички усилия, за да реши този проблем.

Гаранция:

1.Всички детайли са гаранция 1 година.АКО покупката не отговаря на суровините качество, не отговаря на предназначение или не отговаря на описанието, можем да сме сигурни, че вашите проблеми ще бъдат решени .

2.За погрешно изпратени стоки, моля свържете се с нас в рамките на 48 часа след раждането.Ние организираме доставка на подходящи стоки или ще възстановим цялата си плащат.

3.За дефектни или дефектни продукти,моля,направете снимки или видеоклипове, ние би отново са изпратени или да върнат парите след потвърждение.

1) Ние приемаме Alipay, West Union, TT.Всички основни кредитни карти се приемат чрез сигурна плащане процесор НАБИРАТЕЛНИ.

2) Плащането трябва да бъде в рамките на 3 дни от датата на поръчка.

3) Ако не можете да направите своята поръчка веднага след приключването на търга, моля, изчакайте няколко минути и повтарящи се плащания трябва да бъдат завършени в рамките на 3 дни.

1. Имате 7 дни, за да се свържете с нас, и 30 дни, за да го спечели отново от деня на получаването му.Ако този продукт е на ваше разположение повече от 7 дни, той се счита за използван, и НИЕ НЯМА да ВИ ИЗДАДЕМ на ВРЪЩАНЕ ИЛИ ПОДМЯНА.ИЗКЛЮЧЕНИЯ НЕ СЕ СЛУЧВА!Цената на доставката се заплаща както от продавача, така и купувача на половина.

2. Всички върнати стоки, ТРЯБВА да БЪДЕ в оригинална опаковка, и вие ТРЯБВА да ни ДАДЕ номер за проследяване, доставка, конкретната причина за връщане и вашият po#.

3. Ние ще ВИ върнем ПЪЛНАТА СУМА, ПЕЧЕЛИВШ залог след получаване на стоката в първоначалния му състояние и опаковка, с всички включени компоненти и аксесоари, СЛЕД като Купувачът и Продавачът да бъдат анулирани транзакция с Energybg.eu.ИЛИ можете да изберете замени.

Етикети: p90 pickguard, шао, ефект китара, co2 за пистолет, r550, педал овердрайва, черно ускоряваща, двуядрен процесор amd athlon 64 x2, реверберация на въртене на педалите, педал е

Произход CN(Origin)
Тип Ефекти
номер на модела Ограничение за който има
Тип штепсельной вилици Няма

Напишете отзив

MOSKY guitar effect pedal Drive Ultimate Overdrive Guitar Effect Pedal Full Metal Shell True Bypass За Музикални Инструменти

MOSKY guitar effect pedal Drive Ultimate Overdrive Guitar Effect Pedal Full Metal Shell True Bypass За Музикални Инструменти

Характеристики: Висококачествена педала на китарен ефект ultimate drive с истински поддръжка байпас. Тръбен прекалено силно и сетивна реакция. Преминете HP/LP(High Peak/ Low

Свързани продукти