Локомотив Москва Русия ЦСКА Москва Футболен Клуб Квадратна Калъфка Хвърли Възглавници Ежедневни Калъфи за възглавници

Нов

7.49лв.

/ 14.98лв.

В наличност

продукт: Калъфка за възглавница

Описание материал: 100% полиестер

Тегло: 80-100 грама

Форма: Квадратна

Описание на продукта:същото от двойни страни печат

Структура аксесоари:

1 Калъфка за възглавница ( вътрешна възглавница не е включен в комплекта )

Само калъфка за възглавница ще бъде изпратена.Възглавница не е включено в комплекта.

Грижи:

Ръчно пране или машинно пране мека, глади при ниска температура, да не се избелва.

Представяне на продукта:с помощта на висококачествените материи, удобни за кожа, меки и удобни, невидим цип, разкриващ дизайн, товаренето и разтоварването на ядрото възглавници са удобни и красиви, но плоски шевни шевове не е толкова лесно да отворите, не е толкова лесно да се деформира и не на топката.И практически, и изкуства.

Специална Забележка:

За размера на

Поради различни методи за измерване на ръка, това е нормално в рамките на предизборната 1-3 виж, Ако нямате нищо против, моля, не се купуват.

За снимка

Поради тези фактори, както и светлинни ефекти, настройка на яркостта и контраста на монитора, цвят изображения на сайта и действителните елементи може да се различават малко.

Плащането Има много начини за плащане, са на разположение на Energybg.eu като Visa, кредитни карти, банкови преводи в реално време и офлайн плащания (банков превод и Western Union).Можете да изберете най-удобния за вас метод.За да защитите вашите интереси,плащането ще бъде временно остават Energybg.eu и не се предава от нас,докато не получите поръчката си и не бъдете доволни от тях .

Условия за доставката, Ние ще доставим стоките на адреса за доставка, който сте оставили в Energybg.eu, в рамките на 1-3 работни дни след приключване на плащането .За да може добре да направите резервация,моля внимателно попълнете своя адрес за доставка.

Възстановяване Политика, Ние ще ви върнем парите, ако се върнете стоката в срок от 14 дни от датата на получаване на стоката по някаква причина.Купувачът трябва да се увери, че върнатите им стоки са в първоначалното им състояние.Купувачът трябва да поеме отговорността за разходите за доставка, за да се върнете продукта

Обратна връзка и се Свържете с нас

Ако сте доволни от моите стоки и услуги, моля , оставете положителен отзив и 5 звезди, вашата добра обратна връзка, много ценен.

Ако не сте доволни от продукт или услуга, моля свържете се с нас, за да се коригират грешки, преди да напуснат отрицателна обратна връзка.Аз с радост ще отговоря на всеки ваш въпрос, така че, моля, не се колебайте да се свържете с мен.Аз ще се опитам да направя всичко възможно, за да ви отговори не по-късно от 24 часа, се очаква, че ние ще оставим за уикенда.

Етикети: ps4, джордж Майкъл калъф за вашия телефон, шантав панковский каска, тениска cccp, нещо спартак, дело ЦСКА, бельо за момчета, спартак, ЦСКА, топката боксьор

Форма Площ
Тип набиране No
Материал Полиестер / Памук
Произход CN(Origin)
Модел Пишеща машина

Напишете отзив

Локомотив Москва Русия ЦСКА Москва Футболен Клуб Квадратна Калъфка Хвърли Възглавници Ежедневни Калъфи за възглавници

Локомотив Москва Русия ЦСКА Москва Футболен Клуб Квадратна Калъфка Хвърли Възглавници Ежедневни Калъфи за възглавници

продукт: Калъфка за възглавница Описание материал: 100% полиестер Тегло: 80-100 грама Форма: Квадратна Описание на продукта:същото от двойни страни печат Структура

Свързани продукти