Jack & Jill САМ Чар Гривни И Колиета

Нов

30.03лв.

В наличност

ГРЪЦКИ Delta Sigma Theta женски клуб Fortitude Dangler Charm-един от най-популярните женски бижута.Красиви, лъскави цветни и червено-бели австрийски кристали идеално се вписват в тежки посребрени букви.На гърба-предохранительная на жени.

Състояние: Чисто нови Размери на Измерване:

Около 12 мм,20 мм Цвят:

Античен посеребренное ПОКРИТИЕ Материал: Олово и никел, губим Тегло 3 грама

Добре дошли в нашите магазини!Качеството на продуктите-това е нашата книга на оцеляване, както и отправна точка на нашето сътрудничество с вас, ако вие се интересувате от нашите продукти, моля не се колебайте да се свържете с нас, ние ще ви отговорим възможно най-скоро.

Ние обещаваме, че ще проверим стоката, преди доставка.Всички наши предложения са подкрепени от 100% гаранция за удовлетворение, ако по някаква причина не сте доволни, можете да върнете стоката нас в първоначалния му състояние за връщане или замяна.Преди да ни изпратите обратно стоката, моля свържете се с нас за подробности вж. инструкциите за връщане и размяна.Ние ще ви възстановим всичките си пари, с изключение на разходите за доставка и обработка, след като получим вашите върнати стоки

условия за плащане:

Ние приемаме само условно депозиране .

От съображения за сигурност ние ще изпращате поръчки само по адрес на доставка, който сте потвърдили с помощта на ескроу.

Доставка и предаване на:

1.Условия за превоз:

Преди да поръчате, моля, свържете се с нас, за да потвърдите вашия предпочитан начин на доставка.Подробности само са потопени след като плащането бъде потвърдено Набирателни.

2.Корабни компании:

Ние подкрепяме спедиция "поща" Китай "EMS" "DHL" "UPS".

UPS,е около 5 дни за доставка.

DHL е около 5 дни за доставка.

EMS,това е около 10 дни за доставка.

E-Packed,въздушна поща Стълб на Кита е около 15-25 дни за доставка.

Ако имате нужда от помощ при избора на бърза и надеждна транспортна компания, моля, свържете се директно с нас и ние ще направим всичко възможно, за да помогне.

Политика На Връщане:

Ние ще ви възстановим парите, ако не доставят стоки в рамките на срока за доставка.

Коментари:

Удовлетвореността на клиентите е много важно за нас.Ако сте доволни от заказанными вас продукти, моля, оставете коментар.Ако не сте доволни от заказанными вас продукти, моля, свържете се с нас, преди да напусне отрицателна обратна връзка.Ние можем да работим заедно, за да разрешат всеки спор.

Моля, ОБЪРНЕТЕ внимание: Количеството е ограничено и се променя бързо, замяна или възстановяване ще бъде предложен, ако доставката не е на разположение.Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас.Ние ще ви отговорим в рамките на 24 часа.

Благодаря ви за подкрепата!

Още заклинание:

Етикети: crochet hook keychain, pandora parrot, направи си сам куклена къща, дизайнерски висулки за гривни на едро на "гучи", гривна луксозни окачване, бутон прасе, pvc флаш амулети, дизайнерски висулки за гривни на едро, златни амулети, луксозни, филмът pvc изкушения

Произход CN(Origin)
номер на модела А0190502
Стил Класически, чар
Color of finished RH
Добре или Модерен Модни модели
Тип на метали Цинк сплав
Вид на талисмани Азбука, Дата и Място
Тегло 5 Grams
Материал Метални
Тип елемент Гадания

Напишете отзив

Jack & Jill САМ Чар Гривни И Колиета

Jack & Jill САМ Чар Гривни И Колиета

ГРЪЦКИ Delta Sigma Theta женски клуб Fortitude Dangler Charm-един от най-популярните женски бижута.Красиви, лъскави цветни и червено-бели австрийски кристали идеално се вписват в тежки посребрени

Свързани продукти