15 СМ 24 AWG XH2.54 Мъжки и Женски XH 2.54 2.54 ММ 2P/3P/4P/5 ПЕНСА/6 Пинов Конектор с плосък кабел 150 ММ 1007

Нов

6.67лв.

В наличност

Ние приемаме Alipay, West Union, TT.Всички основни кредитни карти се приемат чрез сигурна плащане процесор НАБИРАТЕЛНИ

Плащането трябва да бъде в рамките на 3 дни от датата на поръчка

Ако не можете да проверите,когато търгът се затваря веднага, моля, изчакайте няколко минути и плащането трябва да се извърши в рамките на 3 дни.

доставка по целия свят (с изключение на някои страни и APO/FPO)

Поръчки се обработват своевременно след потвърждаване на плащането.

Ние изпращаме стоки е само за потвърдена адреси на поръчката.Вашият адрес на поръчката трябва да съвпада с вашия адрес за доставка.

ВРЕМЕ на ОКАЗВАНЕ на УСЛУГИ, ТРАНЗИТ, се определя от превозвача и не включва почивните и празнични дни.Транзитно време може да варира, особено в празничен сезон.

Ако не са получили стоката в рамките на 30 дни от момента на плащане, моля, свържете се с нас.Ние отследим изпращането и ще се свържем с вас възможно най-скоро с отговор.Нашата цел е задоволяване нуждите на клиентите!

С оглед наличието на склад и разлики във времето, можем да доставим вашата стока с първия достъпни склад за бърза доставка.

Ние не носим отговорност за плащане на всички митнически такси и вносни мита.

Имате 14 дни, за да се свържете с нас, и 30 дни, за да го спечели отново от деня на получаването му.Ако този предмет е на ваше разположение повече от 14 дни, той се счита за използван, и НИЕ НЯМА да ВИ ИЗДАДЕМ на ВРЪЩАНЕ ИЛИ ПОДМЯНА.ИЗКЛЮЧЕНИЯ НЕ СЕ СЛУЧВА!Цената на доставката се заплаща както от продавача, така и купувача на половина.

Всички върнати стоки, ТРЯБВА да БЪДЕ в оригинална опаковка, и вие ТРЯБВА да ни ДАДЕ номер за проследяване, доставка, конкретната причина за връщане и вашият po#.

Ние ще ви възстановим пълната стойност, след получаване на стока в първоначалния му състояние и опаковка, с всички компоненти и аксесоари, включени в комплекта, след като купувачът и Продавачът да бъдат анулирани оферта за Energybg.eu.ИЛИ можете да изберете замени.

Ние ще носят цялата разходите за доставка, освен ако продуктът(ите), не така се рекламира.

Ограничена гаранция на производителя за дефектни продукти (с изключение на изделия, повредени и/или неправилно използвани след получаване).Аксесоари са на 3-месечна гаранция.

Дефектните стоки трябва да бъдат регистрирани и да бъдат върнати в рамките на гаранционния период (и в оригиналната си опаковка, ако това е възможно).Вие трябва да ни информирате, какво е дефект и да ни даде вашия номер на поръчка.Ние не ремонт и не обмениваем стоки с изтекъл срок на гаранция.

Вие се съгласявате с всички по-горе правила при поръчка в Energybg.eu!

Ние поддържаме високи стандарти за качество и се стремим към 100% удовлетвореност на клиента!Обратната връзка е важна за нас.Ние ви молим да се свържете с нас веднага, преди да ни дадете неутрална или отрицателна обратна връзка, за да можем да задоволително решаване на вашите проблеми.Невъзможно за решаване на проблема, ако за тях не знаем.

Етикети: 8 пинов конектор kf2510, xh2.54mm, съединител 2510, мъжки ъгъл конектор kf2510, съединителната клемма kf2510, комплект конектори kf2510, жак kf2510 7, Резистор 4, 7 до Om, jst xh2.54, жак xh2.54

номер на модела 2.54
Произход CN(Origin)
Документ Няма
Тип Стъпка 1,5 мм

Напишете отзив

15 СМ 24 AWG XH2.54 Мъжки и Женски XH 2.54 2.54 ММ 2P/3P/4P/5 ПЕНСА/6 Пинов Конектор с плосък кабел 150 ММ 1007

15 СМ 24 AWG XH2.54 Мъжки и Женски XH 2.54 2.54 ММ 2P/3P/4P/5 ПЕНСА/6 Пинов Конектор с плосък кабел 150 ММ 1007

Ние приемаме Alipay, West Union, TT.Всички основни кредитни карти се приемат чрез сигурна плащане процесор НАБИРАТЕЛНИ Плащането трябва да бъде в рамките на 3 дни от датата на поръчка Ако

Свързани продукти