HUHAO 1 бр. 8 мм, 10 мм и Една Флейта С ЦПУ Бележка Fresa От Вольфрамовой са се Превърнали Перките Перките, за да се Алуминиеви Врати, Прозорци, окачени фасади

Нов

26.43лв.

/ 35.23лв.

В наличност

Описание на продукта

Спецификация:

Диаметър на опашка: 8 мм, 10 мм

Диаметър на рязане край: 4 мм-10 мм

Обща дължина: 60 мм-120 мм

Търговска марка: HUHAO

Материал: Внос вольфрамовая стомана

Характеристики:

Този набор от карбидного нож е идеалният заместител за вашия металообработващи машини с ЦПУ, за да се радват на точна, по-лесно преживяване на рязане.

Изработени от вольфрамовой стомана Висококачествени строителни инструменти

Приложение:

Подходящи за обработка на:

Алуминиев профил, врати и прозорци от алуминиева сплав, алюминиево-пластмасови врати и прозорци, окачени на стената от алуминиева сплав.

Инструкции за безопасност:

1.Ножчета за бръснене, постоянно затворени в касета или корпус с гол нож на по-малко от 2 мм

2. Диска продукт не е предназначен за ползване от хора на възраст под 18 години.

3. Детайл, само ползи за промишлени вырезывания/гравиране, не е опасна статия.

Пакетът включва:

(БЕЗ Покритие) Торцевая машина с една канавкой 1pc s За алуминий

ПЛАЩАНЕ

1) Ние приемаме Alipay, West Union, TT.Всички основни кредитни карти се приемат чрез сигурна плащане процесор НАБИРАТЕЛНИ.

2) Плащането трябва да бъде в рамките на 3 дни от датата на поръчка.

3) Ако не можете да направите своята поръчка веднага след приключването на търга, моля, изчакайте няколко минути и повтарящи се плащания трябва да бъдат завършени в рамките на 3 дни.

ДОСТАВКА и ДОСТАВКА

1. Поръчки се обработват своевременно след потвърждаване на плащането.

2. Ние изпращаме стоки е само за потвърдена адреси на поръчката.Вашият адрес на поръчката ТРЯБВА да СЪВПАДА С вашия адрес за доставка.

3. УСЛУГАТА ТРАНЗИТНО ВРЕМЕ се предоставя на превозвача и изключва почивните и празнични дни.Транзитно време може да варира, особено в празничен сезон.

4. Ако не сте получили своята поръчка, след 30 дни от момента на плащане, моля, свържете се с нас.Ние ще проследим вашата поръчка и ще се свържем с вас възможно най-скоро.Нашата цел е задоволяване нуждите на клиентите!

a.China Post Ordinary Small Packet Plus, Срокът за доставка е около 20--60 дни (без информация за проследяване )

Ако не получите стоките , АД се оплакват, след като стоките са изпратени извън 60days , и ние ще възстановим парите ви веднага

b.Energybg.eu Standard Shipping, it include most of mail Доставка like: China Post Registered Air Mail, Singapore Post, Hongkong Post,Sweden Post, Posti Finland, PostNL etc.Delivery time is about 15-60 days (with Tracking Information )

Ако не получават даден продукт, след като стоката е на 40 дни , моля, свържете се с нас, ние ще проверим парцел за вас .Тогава Slove за вас възможно най-скоро.Ако сте руски клиент , моля, пишете ни на пълното си име с 3 думи, или може да не получите стоката успешно.

c.Energybg.eu Премия за доставка, срокът на доставка е около 7-20 дни.За някои отдалечени страни може да се наложи 7-30 дни.(С Отслеживающей Информация)

d.

EMS, срока на доставка около 7-15 дни ( с проследяване на номера)

e.

DHL, FEDEX, TNT , UPS , срока на доставка около 3-7 дни (с проследяване на информацията )

Етикети: флейта, градински панел, торцевая fresa каннелюры onsrud единичен, asic bitcoin миньор, инструмент за машини с ЦПУ 10 мм, ролка завеса, стръв прашка, бита с цпу, huhao, нож за дърво

Документ Няма
Тип Бележка fresa
търговска марка huhao
Произход CN(Origin)
Обща дължина 60-120мм
Покритие Няма
Диаметър на 8мм 10мм
Материал вольфрамовая стомана
номер на модела алуминиева fresa
Приложение Специално за алюминиево-пластмасови врати и прозорци, окачени на стената

Напишете отзив

HUHAO 1 бр. 8 мм, 10 мм и Една Флейта С ЦПУ Бележка Fresa От Вольфрамовой са се Превърнали Перките Перките, за да се Алуминиеви Врати, Прозорци, окачени фасади

HUHAO 1 бр. 8 мм, 10 мм и Една Флейта С ЦПУ Бележка Fresa От Вольфрамовой са се Превърнали Перките Перките, за да се Алуминиеви Врати, Прозорци, окачени фасади

Описание на продукта Спецификация: Диаметър на опашка: 8 мм, 10 мм Диаметър на рязане край: 4 мм-10 мм Обща дължина: 60 мм-120 мм Търговска марка: HUHAO Материал:

Свързани продукти