80 см Багажника на Колата Полагане на Организаторът Каишка Фиксиран Еластична Превръзка Магическа Стикер Група Аксесоари За Интериора на Опъване на Колани

Нов

1.87лв.

/ 2.55лв.

В наличност

Описание:

Закрепете багажа еластична организиране колан багажника на колата!Този компактен автомобилен аксесоар ще попречи на перекатывание незакрепленных предмети и ще отнеме твърде много място в багажника.

Решение на проблема неорганизирани сандъци се състои в това, че той има еластични джобове, които могат да се простират до всяка форма, сигурно задържане на предмети на място.На противоположната страна обшита здрава велкро, която здраво се придържа към замшевым двете страни на багажника и не му дава, за да отлепите.Предлага се в различни дължини, те непременно ще се погрижат за вашия автомобил и вашите нужди.

Силен увлекателна Го велкро твърдо се придържа към замшевым двете страни на багажника на вашия автомобил, като се гарантира, че организирането на лентата не се беля.

Еластични джобове - Еластична страна на колана има джобове, които се разтягат и съответстват на формата на всичко, което той притежава, здраво държи на място.Не деформират лесно.

Спестяване на пространство-Дава ви повече място за съхранение на вещите в багажника на колата, тъй като това предотвратява неочаквани перекатывание незакрепленных предмети и заема твърде много място.

Различни по дължина - предлага се в различни дължини в зависимост от вашите нужди и размера на багажника на вашия автомобил.

В няколко цвята - Има различни стилни цветове по избор, за да съответства на вашия стил, а също и като начин за цветово кодиране на вашите внимателно организирани теми сандъка.

Лесен за използване - Просто наклеивающееся приложение, което може свободно да се регулира в зависимост от вашите нужди и предпочитания.

Технически характеристики:

Цвят: Син, Оранжев, Черен,Розов

Материал: Материали, Полипропиленови Влакна

Отнася Се За: Органайзеру Багажника На Колата

Съдържание На Пакета:За Замшевого Ракли

Той е подходящ за замшевой повърхност

Размер:

40 см/15,74 инча х 5 см/1,97 инча,

60 см/23,62 инча х 5 см/1,97 инча,

Чисто нов и високо качество

Силна вълшебна лента, може да се използва в продължение на дълго време.

Направете колата си чисти и чиста.

Лесен монтаж, издръжливост и надеждност.

Удобна, лесна, беспрепятственная форма.

Пакет Са Включени:

В пакета включва: 1 x Еластичен Организиращ Каишка Багажника на колата

Етикети: тръба усилвател, fsp, багажника завеса, кука багажника, fixing military belt, срок за автомобилни пратки, багажника oxgord cargo organizer, лесно поставяне, метален рафт, авто орган

Тегло на продукта 24g
Препоръка на максимално тегло -g
Поддръжка Бърза Доставка Подкрепа за търговия на Дребно
Поддръжка Дропшиппинг и търговия на едро
Произход CN(Origin)
СКЛАД Адекватен
Suitable1 За Автомобили, Мотори, Камиони, Атв, UTVs,
Височина На Продукта -ft
Приложение Автомобили, Мотори, Камиони
Поддръжка На Дропшиппинга Поддръжка На Едро
За Марки/Модели Превозни Средства Всички
Препоръка За Най-Ниското Тегло -g
Дължина На Продукта 60cm
Широчина на продукта 5cm
специални характеристики Trunk Stowing Organizer
Suitable2 Електрически велосипед, Електронен велосипеди, Скутери

Напишете отзив

80 см Багажника на Колата Полагане на Организаторът Каишка Фиксиран Еластична Превръзка Магическа Стикер Група Аксесоари За Интериора на Опъване на Колани

80 см Багажника на Колата Полагане на Организаторът Каишка Фиксиран Еластична Превръзка Магическа Стикер Група Аксесоари За Интериора на Опъване на Колани

Описание: Закрепете багажа еластична организиране колан багажника на колата!Този компактен автомобилен аксесоар ще попречи на перекатывание незакрепленных предмети

Свързани продукти