По-Ярко Актуализация Синя led Светлина За Tesla Model 3 Model S Model X Вътрешната Врата на Багажника Локва от жабката Пространство За Краката на Сигнална Лампа

Нов

22.10лв.

/ 28.34лв.

В наличност

Името на деталя: LED СВЕТЛИНА

Марка детайли: XUKEY

Съдържание на пакета: За Tesla model 3, За Tesla model X, За Tesla model S.

Напрежение: 12

Материал: ABS

Мощност: 1 W

Размер: 16 мм/0.64 инча*45 mm/1.77 инча*25 мм*0.98 инча

Описание:

За Tesla Model 3 Model X Model S (Trunk Light & Frunk Light & Puddle Light & Footwell Light & Ръкавица box light).Директен заместител на фабрично слабото светлина.

Няма опашка кабел на гърба си, не е необходимо запихивать мръсни тел обратно в дупката.

С помощта на обломоки LED с висока яркост със светъл изход, осветление и ниска консумация на енергия.Обичай мрежата, за да осигури по-дълъг живот, осигуряване на удобно осветление на ноче или по-тъмни места.

Инструкции за инсталиране:

Просто използвайте любопитен инструмент, за да извадя фабрично лампа и замяна на фабрично лампа нов led светильником в събирането на информация.

За нас

AutoXbert Automotive Co.,Оод е един от най-големите онлайн магазини, авточасти и аксесоари с 2008 година. Нашата цел е да станем най-големият онлайн ритейлером на авточасти от "В" до "С" в света след 5 години.Ние се стремим да бъдем вълнуващи и иновативни, като предлага на нашите клиенти най-новите и разнообразни резервни части за двигатели, които те искат.

Защо да изберете нас?

1. Огромно разнообразие от стоки-Като на склад над 2 200 000 ие, AutoXbert в момента е един от най-големите онлайн магазини в света.Ще имаш по-голям избор, отколкото можеш да си представиш.Освен това, ние пополняемся повече от 100 нови прибытиями на ден!

2. Достъпни цени-AutoXbert предлага най-новите автомобилни части и аксесоари в продължение на почти 10 години, ние винаги ще вървим в крак с най-новите тенденции, докато най-важното нещо, което прави цените колкото е възможно по-долу.

3. Безплатна доставка по целия свят-Да, не мога да повярвам,че ще се насладите на безплатна доставка по целия свят са с нас (ако не е посочено друго), това не е шега, а абсолютно вярно.

4. Връщане и възстановяване, без въпроси-Всички погрешно качество и щети могат да бъдат върнати или върнати.

Доставка:

1. Време на получаване = Време за обработка + Време за доставка

2. Време За Обработка: Около 5-15 Дни

3. Време За Доставка:

15-26 Дни Въздушна Поща, Безплатно.

3-10 Работни Дни Курьерским.

БЕЛЕЖКА:

При поръчка, моля, изберете начин на доставка и заплащане на поръчката, включително разходите за доставка.И моля, уверете се, че вашият настоящ адрес е правилен, след плащане в рамките на 1-2 дни!

Ние не гарантираме срока за доставка на всички международни пратки, поради разликите във времето на оформяне на митническите органи в отделните страни, което може да повлияе върху това, колко бързо вашият продукт ще бъде тестван!

Нашата Гаранция:

Ако не сте 100% доволни от качеството на закупените от вас стоки, можете да се върнете или да обменят стоките си в рамките на 30 дни от датата на доставка.

Запитване:

1. Стоки, получени в рамките на 30 дни от датата на доставка.

Етикети: светлина бардачка bora, led тесла, tesla model 3 синя дръжка, багажното подложка tesla model 3, светлина бардачка cruze, кристален дръжка на bmw, калник на задно колело opel, динамичен показател golf mk7, tesla 3 фарове за мъгла, tesla model 3 светло синя

Напрежение 12V
За Марки/Модели Превозни Средства Универсален
Тип елемент Мигач
Произход CN(Origin)

Напишете отзив

По-Ярко Актуализация Синя led Светлина За Tesla Model 3 Model S Model X Вътрешната Врата на Багажника Локва от жабката Пространство За Краката на Сигнална Лампа

По-Ярко Актуализация Синя led Светлина За Tesla Model 3 Model S Model X Вътрешната Врата на Багажника Локва от жабката Пространство За Краката на Сигнална Лампа

Името на деталя: LED СВЕТЛИНА Марка детайли: XUKEY Съдържание на пакета: За Tesla model 3, За Tesla model X, За Tesla model S. Напрежение: 12 Материал: ABS Мощност: 1 W Размер:

Свързани продукти