Кран Воден Филтър за Кухненска Мивка Или Вана Стая за Монтиране на Фильтрационный Кран за Пречистване на

Нов

12.48лв.

/ 30.45лв.

В наличност

Кран Филтър за Вода за Кухненска Мивка Или Вана Стая за Монтиране на Филтриране Кран за Пречистване на

Характеристика:

【Филтър течаща вода за по-здравословна кухня на живот】: Пречистване на чешмяната вода изцяло е оборудван с технологията микропористого неорганични филтър, изцяло нова технология на обработка, с изключително силна способност да изтривате бактерии, водорасли, разтворимостта на хлор и вредни тежки метали

например, олово, хром и така нататък.Доказано е, че той премахва 99% олово и над 70 други замърсители, включително 96% живак и 92% от някои пестициди.Не е важно, че се готви, готви супа, чай или миене на зеленчуци и плодове.умывание лице или къпане и т.н., Това ще ви донесе прясна чиста вода всеки ден и ще ви осигури по-здравословен начин на живот за вас и вашето семейство.

【8-Слойная филтър система】: Fron отгоре надолу: външна инфузорна керамика, антибактериално нано, минерализованный топка, майфан камък, PP памук, активен въглен, PP памук и неръждаема филтриране.Водата се филтрира, слой след слой, за да получите чиста чиста вода с висока производителност.

Един слой от активен въглен, който може да намали количеството на замърсители (като утайка, хлор, цисты, бензен, азбест, живак и олово),също може да убива бактерии и потиска растежа на котлен камък, вар, плесени и гъбички.

【3 Конвертор Conenctors са Подходящи за Почти всички Кранове】: 3 приложените конвертор правят този филтър на чешмяната вода подходяща за почти всички кранове.

Подходящ за смесителни батерии с външна резба, смесителни батерии с вътрешна резба, смесителни батерии с външна резба 1/2, обаче, ако вашият кран не се отнася до споменатите по-горе три вида, моля, не се притеснявайте, свързани универсален конектор готови за вас, за всички цели.

【Лесен за инсталиране и бърз за използване】: Инсталацията е много проста, филтриране на чешмяна вода може да бъде инсталиран директно на чешмата, бързо да приключите.свободен превключвател ви позволява да избирате между филтрирана вода или чешмяна вода.

【Long Life Span-Long Duration】: Филтър може да бъде многократно почистване и употреба, както и лесно да се замени, когато става въпрос за неговия живот.Обикновено на всеки 3~6 месеца се препоръчва да се заменят, за да се гарантира най-добрите резултати за пречистване на вода.Качеството на водата варира от място на място и действа като не игнорируемая причина за това колко време си филтър ще продължи, ако установите, че дебитът на водата е твърде бавен, почистете филтъра; Но когато той достига своя живот или е повреден, тогава е необходима подмяна.

Спецификации на продукта:

Име на продукта:Филтър За Вода от чешмата

Материал:ABS-пластмаса

Размер:12х7см

Комплектът включва:

1x Пречистване на вода

Етикети: бонсай, спанак, семе, Япония, орбиз, РАСТЕНИЕ, маска за устни, вегет, Чанта, КУХНЯ

номер на модела Начало
Характеристика Опазване на околната среда
Документ CE / EU, CIQ, УЕП
Вид на специални инструменти Пречистване на крана
Произход CN(Origin)
Материал ABS-Пластмаса

Напишете отзив

Кран Воден Филтър за Кухненска Мивка Или Вана Стая за Монтиране на Фильтрационный Кран за Пречистване на

Кран Воден Филтър за Кухненска Мивка Или Вана Стая за Монтиране на Фильтрационный Кран за Пречистване на

Кран Филтър за Вода за Кухненска Мивка Или Вана Стая за Монтиране на Филтриране Кран за Пречистване на Характеристика: 【Филтър течаща вода за по-здравословна кухня

Свързани продукти