Мелачка за месо и Нокти, Многофункционално БАРБЕКЮ Месо, Нож От Неръждаема Стомана Мечи Нокти W0YD

Нов

9.19лв.

/ 13.93лв.

В наличност

100% чисто нов и високо качество

OOTDTY

Характеристики:

В сравнение с някои пластмасови или найлонови нокти, които могат завой и да създаде проблеми с безопасността на храните, нашите здрави нокти са изработени от здрава неръждаема стомана, никога не се разтопи и не изгибаются и притежават устойчивост на топлина.

Барбекю нокът набор от отварачка за бутилки, пилинг нож, режещ нож, месни нокти 4 в 1 функции, ще ви избави от проблемите, с помощта и переноской на различни инструменти.Подходящ за барбекю, къмпинг, пикник на открито, семейна вечеря.

Термостойкая дървена дръжка с противоскользящим и ергономичен дизайн ви позволява лесно да я държи, не е загрята.Всяка черта на ноктите мелачка за месо, предназначени за това, за да бъде по-бърз и икономичен.Можете лесно да го използвате, за теглене, раздробяване, рязане, трансфер, възстановяване, рязане на ростбифа, бараньей краката, свинско, пуешко и други меса.

Лесен за Почистване:нокти барбекю нетоксичен и не миришат, те могат да бъдат безопасно почистване в нашата съдомиялна машина, с една здрава дървена дръжка прави петна къде да го скрие.

Спецификация:

Материал: Неръждаема стомана; Дърво

Цвят: Както е показано

Размер: 10cmx10.5cm/3.94inx4.13in

Количество: 2 бр./Компл.

Забележка:1.Моля, позволете 1-3 см грешка се дължи на ръчно измерване.Моля, уверете се, че нямате нищо против, преди да предложите цена.

2.Поради разлика между различните монитори изображение може да не отразява действителния цвят на елемента.Благодарим ви!

Пакетът включва в себе си(без търговията на дребно опаковки):

2 Бр./Компл. x Смилане на Месо

Етикети: bbq accessories tools flavor, сензорен екран дигитайзер за infinix, ръчно хеликоптер, барбекю, барбекю мечи нокът, дълги инструменти за барбекю, топлинна машина, мелачка за месо, обзавеждане коптильное месо, през цялата барбекю скара от неръждаема стомана

Тип на инструмента Вилици
Тип Инструменти
Покритие ---
Вид на метал ---
Произход CN(Origin)
Материал Метални
Номер на комплекта 2
Характеристика Устойчивост на топлина
номер на модела Смилане на месо
За Стая ---

Напишете отзив

Мелачка за месо и Нокти, Многофункционално БАРБЕКЮ Месо, Нож От Неръждаема Стомана Мечи Нокти W0YD

Мелачка за месо и Нокти, Многофункционално БАРБЕКЮ Месо, Нож От Неръждаема Стомана Мечи Нокти W0YD

100% чисто нов и високо качество OOTDTY Характеристики: В сравнение с някои пластмасови или найлонови нокти, които могат завой и да създаде проблеми с безопасността

Свързани продукти