Aneis Bagues 925 Solid Sterling Silver Round Pearls Wedding Engagement Pendent Колие С веригата Изискани Бижута на Едро

Нов

6.26лв.

/ 12.51лв.

В наличност

въведение в компания

създаден през 2012 г. yinweiyuan, Shanwei City, 2001 jewelry plus , е професионален бижутер на производството в Китай. Китай.it главно произвежда чисто сребро, бял мед, бронз и редица други продукти, и може да разпознава различни видове подгонянных продукти.В развитието на мащабна операция и стандартизирана работа златар фабрика yinweiyuan се придържа към концепцията за "оптимизиране на технологии и развитие на иновациите".Цялостно оптимизиране процеса на работа и постоянно да развиват високо-качествени продукти.Осигурете на служителите възможност напълно да проявят своите таланти и създаване на икономическа ефективност за клиенти.В момента yinweiyuan jewelry Plus се превърна в който притежава компания производствена база на площ от 500 квадратни метра, тази модерна плюс интегрирующую изследвания и разработка на продукти, производство, продажби и поддръжка.Yinweiyuan jewelry Plus в момента притежава най-известните предприятия от, вътрешна и така нататък.С собствени сили и общата ситуация, тя разширява своето пазарно влияние и постепенно излиза на международната сцена.

причините за избора на точно нас:

1 .Режим на директния маркетинг ви дава съотношението на пазарната ефективност и цена.

2 , един милион, донеси ви миг.

3, Продължаващи научни изследвания и развитие, развитие на продукти с високо качество, за да ви даде конкурентоспособността на пазара.

4 Висококачествени продукти създават за вас устойчиво развитие и добра среда за продажби.

Продукти:

Ние можем да разпознаем всички видове стилове на изработка по поръчка на бижута, гостеприимсво за да се персонализира.С няколко професионални дизайнери продавачите трябва само да вземете мостри на продукти или ясни изображения на части на продукти и свързаните с тях размери, а след това те могат да ги персонализирате с точност над 95%.Над 300 броя от един продукт образец достатъчно, и се наслаждавайте на оттеглянето си от завода.Такса за първоначалното издание не се изисква (заплаща се отделно).

Етикети: xr iphone заварчик маска калъф

номер на модела YWY-N039
Тип колиета Колиета с висулки
Метален Печат 925, Пълен
Калин Тип Перли Ханадама
Произход CN(Origin)
Форма\модел Лицето
Тип сертификат GDTC
търговска марка аниллос юзук
Тип на метали сребро
Стил МОДЕРЕН
Случай Годеж
Централен камък Перлата на
Пол Жени
Моторен Тип Звено На Веригата

Напишете отзив

Aneis Bagues 925 Solid Sterling Silver Round Pearls Wedding Engagement Pendent Колие С веригата Изискани Бижута на Едро

Aneis Bagues 925 Solid Sterling Silver Round Pearls Wedding Engagement Pendent Колие С веригата Изискани Бижута на Едро

въведение в компания създаден през 2012 г. yinweiyuan, Shanwei City, 2001 jewelry plus , е професионален бижутер на производството в Китай. Китай.it главно произвежда чисто сребро, бял мед, бронз

Свързани продукти